Europorc, a punt

El congrés s’inaugura aquest dimecres. A la clausura, el dijous, hi participarà el conseller d’Agricultura.

per Redacció osona.com, 19 de maig de 2009 a les 06:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de maig de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Aquest dimecres, 20 de maig, a les 11:45 h es portarà a terme la inauguració oficial de la 8a edició del congrés internacional Europorc.

L’acte comptarà amb la presència de Rosa Maria Cubel, directora general  d’Agricultura i Ramaderia del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya (DAR); Josep Burgaya, president de l’Institut Municipal de Promoció i Economia de Vic (ImpeVic) i segon tinent d’alcalde; Joan Contijoch, president de Caixa Manlleu; i Oriol Guixà, president de la delegació de la Cambra de Comerç de Barcelona a Osona.

També destacar la clausura de la sessió matinal del dijous, 21 de maig, que serà presidida per Joaquim Llena, conseller d’Agricultura, i per Carlos Escribano, director general de Recursos Agrícolas y Ganaderos del Ministerio de Medio Ambiente y Medio Rural y Marino. L’acte es portarà a terme a les 13:45 h.

En aquesta edició es fa un gran pas cap a la internacionalització  amb Polònia com a país convidat i els millors professionals com a ponents, procedents de  diferents nacionalitats. En el congrés es presentarà un programa tècnic dividit en línees temàtiques que tractaran temes d’actualitat com la producció en època de crisi, l’economia global del sector o la Llei de benestar animal.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació