Les joves promeses del motociclisme s'exhibeixen a Vic

El Circuit d'Osona acull la Copa Catalana de Promovelocitat, per a joves pilots. Els guanyadors han estat Borja Sánchez i Aaron España.

Redacció osona.com
18 de maig del 2009

Després de l’estrena de la temporada el passat cap de setmana al circuit aragonès de Zuera, la Copa Catalana de Promovelocitat va arribar aquest dissabte, dia 16 de maig, al circuit d’Osona per disputar la segona cita del calendari.

La Copa Catalana de Promovelocitat, que compta amb una setantena d’inscrits a cadascuna de les proves, reuneix a joves pilots d’entre 6 i 9 anys, repartits en dues categories.

A la cilindrada de Promo RACC 50, el guanyador va ser Borja Sánchez (Metrakit), que es va emportar les dues mànegues. A la categoria de Promo RACC 70, el vencedor va ser Aaron España (Metrakit), que també va vèncer en les dues manegues.

Aquest certamen, pel que hi van passar alguns joves pilots mundialistes com Pol Espargaró, Marc Màrquez o Pere Tutusaus, entre d’altres, suposa la millor porta d’entrada perquè els més petits es familiaritzin amb el motociclisme de competició en circuits d’asfalt.