La xarxa de reserves de la biosfera, a debat

Representants de les 38 Reserves de la Biosfera Espanyoles es reuneixen a Seva per elaborar un pla d’acció.

Redacció osona.com
12 de maig del 2009

- Més informació

------------
NOTA DE PREMSA
DIPUTACIÓ DE BARCELONA

Conclusions de la reunió per definir el Pla d'Acció de la Xarxa de Reserves de la Biosfera Espanyoles

El Secretari d'Estat de Medi Rural i Aigua, Josep Puxeu; el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar; i el president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué; entre d'altres representants institucionals, donaran a conèixer aquest dijous 14 de maig, el resultat de la reunió per a l'elaboració del Pla d'Acció de la Red de Reservas de la Biosfera Españolas 2010-2013.

La trobada, que coincideix amb la cloenda dels actes del 30è aniversari de la declaració del Parc Natural del Montseny com a Reserva de la Biosfera (l'única que hi ha a Catalunya), se celebra des d'avui i fins dijous a l'Hotel El Montanyà de Seva. L'acte de cloenda tindrà lloc a les 14:00 h en el decurs d'un dinar institucional.

L'objectiu és elaborar el Pla d'Acció espanyol a partir del document marc i estratègia definida a Madrid el febrer de 2008 durant el Congrés Mundial de Reserves de la Biosfera. El debat de la Xarxa es farà demà i dijous. Les conclusions hauran de ser aprovades pel Comitè Espanyol del MAB (Man and Biosphere, l'home i la biosfera), presidit pel Secretari d'Estat de Medi Rural i Aigua, Josep Puxeu.

Conclusions trobada Xarxa Reserves de la Biosfera Espanyoles:
Dia: dijous, 14 de maig
Hora: 14:00 h
Lloc: Hotel El Montanyà (Seva)