La Play, la fira tecnològica de l’e-week, a punt de solfa

Jordi Segarra i Àlex Terés, consultors polítics de la campanya electoral de Barack Obama han inaugurat aquest dimecres el certamen.

Redacció osona.com
07 de maig del 2009



Aquest dimecres, 6 de maig, a les 19:00 h va tenir lloc la conferència inaugural de la 1a edició de la Play, la Fira de la Tecnologia de l’e-week. L’acte va ser presidit per Josep Burgaya, president de l’Institut Municipal de Promoció i Economia de Vic (ImpeVic) i segon tinent d’alcalde.

Burgaya va presentar els dos consultors polítics destacant la importància de les noves eines de la comunicació 2.0.  El president de l’ImpeVic també va remarcar “el salt qualitatiu que hem volgut donar a la Setmana Digital amb l’organització de la Play, una fira per experimentar i aprendre, i dirigida al sector professional però també al públic en general”.

Tot seguit, Àlex Terés i Jordi Segarra van iniciar la conferència “La gestió de l’opinió pública i les noves eines de comunicació” centrada en el lideratge 2.0. Terés va mencionar i definir els diferents aspectes –recursos, entorn, estratègia, imatge o connexió amb al món- que cal tenir presents per ser un bon líder polític 2.0. Per la seva banda, Segarra va explicar a grans trets l’estratègia comunicativa de la campanya de Barack Obama, un exemple a seguir per aplicar un bon lideratge 2.0.

La Play, Fira de la Tecnologia de Vic obrirà les portes al públic demà divendres 8 de maig a les 9:00 h, i es podrà visitar fins dissabte, 9 de maig, a les 20:00 h (fotos: Adrià Costa).

- Anar al web de la Play
- Entrevista a Àlex Terés (El Periódico de Catalunya)
- Més informació de l’e-Week

Arxivat a