Vic reuneix en una oficina tots els serveis de recepció per a nouvinguts

L’Oficina Municipal d’Acollida s’ubicarà al Sucre. La inauguració es farà aquest divendres, dia 8 de maig.

Redacció osona.com
06 de maig del 2009

Aquest divendres, dia 8 de maig, tindrà lloc la inauguració de la nova oficina municipal d’acollida de l’Ajuntament de Vic. És una oficina que reuneix tot el servei de recepció i acollida de l’Ajuntament de Vic per a totes les persones nouvingudes que arriben a la ciutat.

La inauguració, que tindrà lloc a la mateixa oficina a les 17:30 h, comptarà amb la presència de l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal i el president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué.

A l’oficina, s’informa sobre els serveis i recursos de la ciutat i també sobre diversos aspectes culturals tant de la ciutat com del país, amb una atenció personalitzada, sessions informatives d’acollida, tallers de coneixement de l’entorn. Les persones nouvingudes hi poden tramitar el primer empadronament i els informes d’arrelament social.

L’oficina municipal d’acollida es troba a l’edifici El Sucre, al C. de la Llotja, 1, 2ª planta i el seu horari és de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i dilluns i dijous de 16:00h a 18:30h.

- Notícies relacionades

Arxivat a