Vic construirà 84 pisos protegits destinats al joves

Són pisos amb acabats de qualitat que hauran d’estar en règim de lloguer. Els habitatges estaran enllestits a finals del 2010.

per Redacció osona.com, 7 de maig de 2009 a les 07:27 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de maig de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.L’Ajuntament de Vic, a través de l’empresa mixta Impulsvic, promourà 84 pisos al C. Jaume Munmany, 25 (cantonada C. Pellaires). És una promoció de pisos de lloguer adreçats principalment a joves, amb acabats de qualitat. Està previst que les obres de construcció comencin el mes de setembre i que els habitatges puguin entrar en funcionament a finals de l’any vinent.

La promoció també inclou un local comercial, 100 places d'aparcament de cotxes i 35 trasters. L’empresa adjudicatària que construeix els pisos, CEVASA, es compromet a mantenir-los durant 25 anys en règim de lloguer protegit. Passats aquests 25 anys la promotora pot decidir seguir llogant-los en règim de lloguer protegit o vendre'ls a preu d'habitatge social. Els criteris d’accés al lloguer d’aquests habitatges els definirà l’Ajuntament de Vic i el procés es gestionarà a través de l’Oficina Local d’Habitatge.


Els habitatges, que tenen  dues i tres habitacions, estan equipats amb balcó i amb plaça d’aparcament i també tindran consergeria. El local de planta baixa té uns 800 m2 i serà cedit a l’Ajuntament. Els pisos tenen una superfície d’entre 52m2 i 69.65m2 útils i estan dotats de sistemes d’ecoeficència de qualitat.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació