Dos dels assessors de la campanya electoral d’Obama inauguren la Play

La conferència inaugural, que es farà avui, anirà a càrrec dels consultors polítics Àlex Terés i Jordi Segarra. La Play és la nova fira tecnològica de l’e-Week, la setmana digital de Vic.

Redacció osona.com
06 de maig del 2009



Amb la conferència “La gestió de l’opinió pública i les noves eines de comunicació” Àlex Terés i Jordi Segarra, dos dels assessors polítics de la campanya electoral del president dels Estats Units, Barack Obama, donaran el tret de sortida a la 1a edició de la Fira de la Tecnologia de l’e-week, la Play.

L’acte tindrà lloc aquest  dimecres 6 de maig a les 19:00 h i serà presidit per Josep Burgaya, president de l’Institut Municipal de Promoció i Economia  de Vic (ImpeVic) i segon tinent d’alcalde. Es portarà a terme a h a la segona planta del recinte firal el Sucre.

Una nova fira tecnològica
 
Els dies 8 i 9 de maig tindrà lloc al recinte firal la Play, una nova fira, un espai per aprendre, jugar i experimentar amb solucions tecnològiques innovadores, i per a tots els públics. També hi trobareu una àmplia mostra de proveïdors de serveis i productes informàtics i tecnològics, així com xerrades i tallers, i la primera "Lan Party" d'Osona.

L'entrada és lliure i totes les activitats són gratuïtes.

- Anar al web de la Play
- Entrevista a Àlex Terés (El Periódico de Catalunya)
- Més informació de l’e-Week

Arxivat a