Vic forma part d’una guia d’indrets per rodar films i espots

La Guia de Producció Audiovisual de Barcelona-Catalunya Film Comission s’ha presentat a Barcelona.

Redacció osona.com
04 de maig del 2009

Barcelona-Catalunya Film Commission va presentar, el divendres passat 24 d’abril a l’auditori del MACBA, la Guia de Producció Audiovisual. La guia és una eina a disposició dels professionals nacionals i internacionals que centralitza la informació necessària per rodar a Catalunya: directori amb empreses de producció i de serveis, dades sobre institucions i normatives, contactes de municipis i localitzacions a disposició dels professionals.

L’Ajuntament de Vic, a través de l’Institut Municipal de Promoció i Economia de Vic (ImpeVic), apareix en aquesta nova Guia com una localització de rodatges cinematogràfics i publicitaris a la ciutat a través de fotografies de diferents espais i edificis de la ciutat. Josep Burgaya, president de l’ImpeVic i segon tinent d’alcalde, ha explicat que l’aparició de Vic en aquesta nova guia “és per la ciutat una bona oportunitat per fomentar-la com a seu de rodatges, contribuint així a la seva promoció externa, sense cap cost econòmic”.  

L’acte va ser presidir pel conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, i el delegat de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí.

Vic va adherir-se a la xarxa el novembre de 2007. Posteriorment, el juliol de 2008, va ser la seu d’ acollida de la 3a Trobada  per la Barcelona-Catalunya Film Commission en què hi van participar  26 municipis i consorcis catalans.

La Barcelona-Catalunya Film Commission és un servei públic de l’Ajuntament de Barcelona, a través de Institut de Cultura de Barcelona, i de la Generalitat de Catalunya, a través de Institut Català de les Indústries Culturals, que està a la disposició del sector audiovisual amb la voluntat de promoure i facilitar els rodatges a tot Catalunya i d’estimular i consolidar la indústria cinematogràfica i audiovisual catalana i els serveis que se’n deriven a tot el territori.

Arxivat a