Un concurs de matemàtiques aplega nens de tot Catalunya

El lliurament de premis es va fer al col•legi Sagrat Cor de Vic. Els guanyadors es van classificar per a les fases catalana i estatal.

Redacció osona.com
27 d'abril del 2009

L’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal va presidir el lliurament de premis del concurs “Fem matemàtiques” que va tenir lloc dissabte, dia 25 d’abril al col•legi Sagrat Cor. El concurs, en el qual hi participen els alumnes de sisè de primària i del primer cicle d’ESO de tot Catalunya, classifica els guanyadors per a les fases catalana i estatal. Unes 500 persones entre participants, pares i mares i professorat varen assistir al lliurament de premis.
       
Es tracta d’un  concurs que organitza anualment l’Associació de Professors i Mestres de matemàtiques amb la finalitat de contribuir a desenvolupar la competència matemàtica en tot l'alumnat de sisè de Primària i primer cicle de l'ESO. També permet intercanviar experiències i compartir propostes per part del  professorat de les diferents comarques de Catalunya. A més, vol sensibilitzar la societat catalana en general sobre la necessitat de millora d'una educació matemàtica que afavoreix el desenvolupament personal i la integració social d'uns ciutadans i ciutadanes lliures i responsables. El lliurament de premis, presidit per l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, va ser conduït pel director del Col•legi Sagrat Cor, Miquel Maydeu, i també va comptar amb la presència de la titular del centre, Amèlia Vivar, el vicepresident de l’Associació de Professors i Mestres, Lluís Mora, i la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Vic, Anna Erra.

La final de Catalunya es farà a Barcelona el dissabte 16 de maig de 2009, al voltant del dia 12 de maig, institucionalitzat com el Dia Escolar de les Matemàtiques.

Arxivat a