«Cataluña-Espanya», un film per veure

La pel·lícula s'ha estrenat per Sant Jordi i explica "l'origen de l'embolic". Una de les ciutats on es projecta és Vic. Bon Preu és un dels coproductors.

Redacció osona.com
25 d'abril del 2009
Aquest Sant Jordi s'estrena a tot Catalunya la pel·lícula “Cataluña-Espanya”. Segons els seus creadors, "explica l’origen de l’embolic", i demanen que s'assisteixi a les projeccions en aquests primers dies, ja que en cas contrari pot ser desprogramada ràpidament i eliminada de les sales.
Es projecta als cinemes de Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida, Sabadell, Manresa, Vic, Mataró, Granollers i Olot a partir del proper 23 d’abril.

El grup Bon Preu és un dels coproductors de la pel·lícula.
- Notícia publicada a Nació Digital

--------------
NOTA DE PREMSA
BON PREU
Estrena de Cataluña-Espanya, La Pel•lícula

Aquest dijous 23 d’abril, diada de Sant Jordi, s’ha estrenat “Cataluña-Espanya” als cinemes d’arreu del país

La pel•lícula “CATALUÑA/ESPANYA” és una reflexió sobre la difícil situació per la qual travessa aquesta “relació”. A la pel•lícula intervenen pensadors, historiadors o economistes com Xavier Rubert de Ventós, Albert Boadella, Germà Bel o Toni Soler, entre molts d’altres.
 
Amb aquesta pel•lícula es vol empènyer a la reflexió amb la visió serena de pensadors de totes les tendències, com en el seu moment ho va fer La Pelota Vasca, de Julio Medem. Més de quaranta homes i dones raonant, contrastant i avaluant els nostres perjudicis, sobre el sentit dels Estats i de les Nacions.
 
La pel•lícula tracta des de la pespectiva actual sobre diferents aspectes relacionats amb economia, educació, llengua o història, entre molts d’altres temes que també afecten la societat catalana en l’actualitat.
 
Des de Bon Preu hem volgut donar suport a aquesta iniciativa per raons de responsabilitat envers la societat on desenvolupem la nostra activitat. Creiem que el cinema pot ajudar a tractar la nostra realitat i els reptes de futur d’una forma rigorosa i, al mateix temps, amb l’accessibilitat que permet el mitjà.
 
Bon Preu és una empresa del territori, conscient de la responsabilitat envers l’entorn, “som ciutadans d’aquí i, per tant, tenim les mateixes preocupacions i sensibilitats que qualsevol ciutadà de Catalunya”. El fet de ser propers al territori (la nostra activitat és molt quotidiana) fa que siguem sensibles el que preocupa els ciutadans. Els nostres clients així ens ho demanen.
Arxivat a