Entitats de custòdia del territori txeques visiten La Bardissa de Torelló

per Osona.com, 13 d'octubre de 2008 a les 16:03 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 d'octubre de 2008 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 
La Bardissa és un espai natural, a la confluència del Ges i el Ter, de gairebé 18 hectàrees, d’alt valor ecològic, en el qual s’està desenvolupant un projecte per tal de recuperar-lo i destinar-lo a l’ús públic, com a àrea verda, espai de lleure, de descans o de passeig.
 
L’intercanvi dóna continuïtat a la visita de membres de la Xarxa de Custòdia del Territori a Txèquia l’any 2006. En aquesta ocasió, Legambiente (entitat de custòdia italiana), també participarà activament en l’intercanvi.
 
L’intercanvi pretén crear vincles entre les entitats visitants i les d’àmbit català, a partir d’experiències, pràctiques i iniciatives de custòdia que es duen a terme en les tres regions europees. També hi ha l’objectiu de donar continuïtat a aquesta relació en un projecte més ampli d’intercanvi i reforçament de la custòdia del territori, dins el Programa Europeu Leonardo, que comença el 2009.

 

Arxivat a:
Societat
Participació