Festa de la Cooperació a la Universitat de Vic

osona.com
06/05/2004

Els universitaris mengen falafel i ballen danses del Nepal

Marçal Lladó (laMalla.net)
Coca de recapte, tortilla de blat de moro, falafel, pastissets àrabs... i entrepans de llonganissa, és clar. Menjars de tot el món, des d’Osona fins a Mèxic o Palestina, se serveixen aquest dijous en el dinar intercultural que, per tercer any, se celebra a la Universitat de Vic. És l’acte central de la Festa de la Cooperació, on també es ballaran danses del Nepal i s’escoltarà música amaziga.

El dinar intercultural estarà preparat, com cada any, per diferents professors i estudiants de la universitat. Els tastets se serviran al parc dels Estudis a partir de les 14:00 hores. Un dels atractius del menú és la varietat de pans originaris de tot el món, que es prepararan a la Planta del Pa del mateix centre universitari.

Les activitats de la Festa de la Cooperació, però, no apunten només a l’estómac. Durant el dia, les ONG de la comarca instal·laran unes parades on donaran a conèixer els projectes que han portat a terme en llocs com el Marroc, Guatemala o Nicaragua, a més d’experiències de voluntariat al nostre propi país. És l’anomenada Rambla de les ONG. També es fan exposicions sobre la lluita de les dones per la cultura de la pau i sobre l’agermanament entre Vic i Somoto.

Els estudiants de Vic també llegiran poemes pacifistes, fent un record a les víctimes de l’Iraq, i ja al vespre ballaran danses del Nepal i escoltaran els sons magribins d’Inomazigh, un grup berber establert a Osona.

Veure vídeo amb:
> debat tauromaquia
> taller de danses del Nepal

DansesNepal DansesNepal2 ElaboracioPa1 ElaboracioPa2 ElaboracioPastissos ElaboracioPastissos2
DansesNepal.jpg DansesNepal2.jpg ElaboracioPa1.jpg ElaboracioPa2.jpg ElaboracioPastis... ElaboracioPastis...
Exposicio FestaCooperacio1 Jocs1 Jocs2 Jocs3 Jocs4
Exposicio.jpg FestaCooperacio1... Jocs1.jpg Jocs2.jpg Jocs3.jpg Jocs4.jpg
ONGsOsona1 ONGsOsona2 ONGsOsona3 Poemes1 Poemes2 Poemes3
ONGsOsona1.jpg ONGsOsona2.jpg ONGsOsona3.jpg Poemes1.jpg Poemes2.jpg Poemes3.jpg
tauromaquia1 tauromaquia2 TercerMon
tauromaquia1.jpg tauromaquia2.jpg TercerMon.jpg