naciodigital.com Nacio Digital
osona.com - A Internet des de maig de 1996
avançada
qui somestadistiquespublicitatcorreu ..

Eros Catalaosonatanga.com

Busca pis?
Guia Immobiliària
 
Falta personal?
Borsa de treball
 
El contacte?
Relacions i contactes
 
Va, un anunci!
Classificats
 
 
 

 

 
 

Fòrum
| Xat Osona | Webs noves | Correu | Notícies | Fotos | Tot Internet | Cinema | Agendes
Contactes | Borsa de treball | Guia comercial | Classificats | Serveis | Mapes | Premsa | El tempsGaleries de fotos

Reportatges any 2006

Reportatge: 56 fotos
Manlleu de festa
Les activitats paral·leles del Premi de Teatre Caixa Manlleu van omplir la població de vida i color els carrers de la ciutat: escultures humanes, caricaturistes, concursos, animació, actuacions....
Reportatge: 38 fotos
Puigneró de colors Dins del marc de les activitats del projecte “Amb uns altres ulls” (del 3 a l’11 de juny), s’ha iniciat a Sant Bartomeu del Grau el concurs de pintura de murals gegants a la façana de l’antiga fàbrica de Puigneró.
Reportatge: 30 fotos i 3 vídeos
15 anys de l'atemptat de la caserna
Unes 150 persones han participat el 28 de maig en l'acte de recordatori del 15è aniversari de l'atemptat de la caserna de la guàrdia civil de Vic.
Reportatge: 33 fotos
Imatges de l'atemptat del 29 de maig de 1991
El 15è aniversari de l'atemptat a la caserna de la Guàrdia Civil es complia aquest dilluns, dia 29 de maig.
Reportatge: 8 fotos
La Fira Artesanália de Manlleu s'ha celebrat els dies 20 i 21 de maig.
Reportatge: 5 fotos
La Guixa La Fira del Formatge, la Mel i el Mató va celebrar una nova edició el passat diumenge, dia 21.
Galeries de fotos del Barça
>> Més de 200 fotos en 10 reportatges
El seguiment del partit i les celebracions als carrers de Vic Manlleu, Torelló, Gurb, Centelles, Roda i Santa Eulàlia de Puigoriol.

Reportatge: 22 fotos i vídeos
Assemblea a Centelles contra l'autopista Els opositors a l'anomenada autopista Sant Feliu-Centelles van organitzar dimarts, dia 16, al vespre una nova assemblea que va reunir unes 500 persones al Casal Francesc Macià de Centelles.

Reportatge: 54 fotos
Mercat del Trasto de Torelló
Calor i moltíssima gent aquest el diumenge 14 demaig al Mercat del Trasto de Torelló. Podeu veure un reportatge de 54 fotos del Mercat, a osona.com
Reportatge: 16 fotos
La I Cursa de Policia de Catalunya va reunir uns 700 participants, amb un recorregut entre Manlleu i Vic.
Reportatge: 42 fotos
Fira Natura Es va celebrar a Torelló una edició més d'aquest certamen.
Reportatge: 56 fotos i vídeos
La Fira de la Santa Creu de Joglars s'ha estat celebrant el diumenge 7 de maig al matí en aquest poble que forma part del municipi d'Olost, al Lluçanès. El bon temps ha acompanyat totes les activitats.

>>> Reportatge: 25 fotos
Artur Mas va omplir el Sucre
en el seu acte "Sí a l'Estatut", celebrat el 24 d'abril a Vic.
Reportatge: 30 fotos
La llibreria La Tralla
va inaugurar el seu nou establiment a Ripoll, que és continuador de l'antiga llibreria Maideu. Alguns centenars de persones van omplir a vessar l'establiment a partir de les sis de la tarda. Teresa Jordà, alcaldessa de Ripoll, també va ser-hi.
Reportatge: 12 fotos
Roda de Ter
ha estat celebrant a Fira d'Intercanvi de Llibres amb una nombrosa participació popular.
Reportatge: 15 fotos i vídeo
La Festa de l'Arbre a Gurb Hi va haver concurs de dibuixos, jocs inflables, plantada infantil de l'arbre i espectacle de música i animació amb el grup La Bicicleta.
Reportatge: 25 fotos
El Concurs Ocellaire de Folgueroles va reunir nombrosos afeccionats procedents de diverses comarques del país.
Reportatge: 24 fotos
Homenatge a Jaume Portell Prop de 200 persones van assistir a Vic a l'homenatge a Jaume Portell, milltant nacionalista i regidor de Vic, mort l'octubre de 2004. L'acte era convocat per Maulets, amb el suport del Casal Manuel Viusà.
Reportatge: 27 fotos
Maragall a Osona El president de la Generalitat va visitar el 17 de març les poblacions de Centelles, Manlleu, Torelló i Vic.

Reportatge: 62 fotos i vídeos
Muntanyola va celebrar el 12 de març la X Festa de l'Arbre i Fira de la Natura. Podeu veure'n un reportatge fotogràfic i un vídeo.
Reportatge: 64 fotos i vídeo
Carnestoltes de Tona Centenars de persones van participar en la rúa de Carnaval de Tona, el diumenge 5 de març.
Reportatge: 16 fotos i vídeo
Enterrament de la Sardina a Roda de Ter La comitiva va sortir de la plaça Major i va desfilar pel centre de Roda diumenge 5 de març.
Reportatge: 33 fotos
IX Ral·li Osona Clàssics El 25 de febrer va tenir lloc la novena edició del Ral·li Osona Clàssics. Hi van participar 44 vehicles. Podeu veure un reportatge fotogràfic del tram de Sant Julià i Vilalleons.
Reportatge: 32 fotos
Les Senyoretes de Torelló van tornar a complir la seva cita pocavergonya pels carrers de la vila. Podeu veure'n un gran reportatge de Sergi Cámara.
Reportatges de fotos de la manifestació "Som un nació: tenim el dret de decidir>", del 18 de febrer a Barcelona:
Galeria 1
(Autor: Sergi Cámara): 34 fotos
Galeria 2 (Autor Miquel Saborit): 12 fotos

Reportatge: 6 fotos
La Uniò de Comerciants Remei-Estadi de Vic ha lliurat els premis de la seva Campanya de Nadal.
Reportatge: 39 fotos
El Cau de Bruixes de Centelles.
Galeria de fotos de l'ambient del dissabte dia 11 al vespre, el Mercat, etc.
Reportatge: 17 fotos
L'Esquirol La crescuda de la riera del 29 de gener i escenes de la nevada del dia anterior. Des de MeteoClub.com
Reportatge: 31 fotos
La nevada del matí del 27 de gener a Osona. Fotos de Manlleu, Roda, Vic, Guilleries, La Gleva, l'Esquirol...
Reportatge: 20 fotos
Festa dels Tonis de Manlleu
Imatges de les activitats del diumenge 22 de gener de les festes de Sant Antoni Abat - Tonis de Manlleu.
Reportatge: 11 fotos
Exposició 25 anys del Parlament a Vic
Exposició commemorativa del 25è aniversari del restabliment de la cambra legislativa catalana, al Museu de l'Art de la Pell de Vic (gener-febrer 2006)

Reportatges any 2005

>> Reportatge: 54 fotografies
La Grossa de la Loteria de Nadal a Vic Galeria de fotos dels primers moments de la notícia, amb imatges pròpies, de Diari de Vic i de TVO Canal Català.
Reportatge: 64 fotos
Festival Julius Diumenge va ser lliurats els premis del Festival Julius de curtmetratges de Vic. Podeu veure una galeria de fotos del certamen, dels seus protagonistes i de totes les activitats paral·leles que va reunir.
Reportatge: 65 fotos i 2 vídeos
La Marató de TV3 a la plaça Major
va reunir milers de persones el 18 de desembre per col·laborar en la formació d'un trencaclosques gegant amb un poema de Miquel Martí i Pol. Els beneficis de la jornada es destinen a la lluita contra l'Alzheimer. A la foto, la vídua del poeta de Roda, en el moment de posar la seva peça.
Reportatge: 33 fotos i 4 vídeos
Els Pastorets de les parelles lingüístiques s'han representat els dies 17 i 18 de desembre a Vic. Es tracta d'una nova edició de la peça teatral en català en què participaven persones vingudes de la immigració de distints països i que vol ser un model d'integració social i cultural en la llengua del país. Estan organitzats pel Consorci de Normalització Lingüística i compten amb el patrocini de la Fundació Privada Girbau, i la col·laboració de Ventall Teatre, Eumogràfic i l'IMAC.
Reportatge: 18 fotos
La Unió de Pagesos es va manifestar el 16 de desembre a Vic i va escenficar una sembra a l'antiga al mig de la plaça Major, en protesta pels elevats preus del gasoil.
Reportatge: 20 fotos
Una gebrada històrica va caure divendres a la matinada a la plana de Vic, fins al punt que molta gent pensava que havia nevat. La boira, que amb treballs s'havia aixecat des de dijous, va fer-se molt intensa a partir de la tarda, i durant la matinada es va donar aquest fenomen. Podeu veure fotos de Vic i de la C-17 a l'altura de Balenyà.
Reportatge: 50 fotos
Ladisco ha obert
les seves portes a la zona de les carpes de Vic. El Grup Unigresca, que ara passa a anomenar-se grup ViG, ha estrenat el seu nou complex Ladisco, que reuneix una oferta de tres locals distints: el Privée, el VigBack i Ladisco.
Reportatge: 18 fotos
La Fira de Santa Llúcia de Taradell
es va celebrar el passat diumenge dia 11 de desembre.
Reportatge: 39 fotos i vídeo
Excavacions a Sant Romà de Sau Al costat de l'antiga església del pantà han estat trobades diverses tombes anteriors a aquest edifici, situades pels volts de l'any 1.000. Els treballs van acabar el dimecres, dia 7. (Reportatge: Arnald Farré per a osona.com).
Reportatge: 83 fotos i vídeos
L'homenatge a Joan Grau, de Sèmola Teatre, mort el passat mes d'agost, va reunir divendres al Casino de Vic unes 200 persones, que van assistir a una sèrie d'actuacions artístiques i aportacions de testimoniatges personals sobre la seva figura. Quimi Portet, Ricard Puigdomènech o Fausto Gramola van ser alguns dels presents.
Reportatge: 9 fotos
Aquest és un petit reportatge fotogràfic sobre algunes de les il·luminacions de Nadal de Manlleu.
Reportatge: 75 fotos i vídeos
L'establiment de mobles i paraments Idees va celebrar la inauguració de la seva nova seu, al polígon Malloles, de Vic, amb la presència d'unes 300 persones, i amb Santi Santamaria, Xavier Graset, Emili Teixidor, Pilarin Bayés, Rosa Cadafalch, Diego Cortés i d'altres convidats destacats, com els alcaldes de Roda de Ter, Manlleu i Vic.
Reportatge: 63 fotos i vídeos
Mercat Medieval de Vic
Milers de persones van visitar el Mercat Medieval de Vic, que celebra el seu desè aniversari i que ha reunit més parades que mai, unes 250. Malgrat el fred i el vent que ha bufat a estones, molt de públic va assistir a les justes de cavallers a la plaça Major i va omplir els carrers de la Ciutat Antiga, el Passeig, l'Eixample Morató i la rambla del Carme. Aquest dijous ha estat el darrer dia de funcionament del Mercat d'enguany.
Reportatge: 67 fotos
Gasolina, fang, pluja i bon ambient a la XII Trobada de Motos Clàssiques de Muntanya a Perafita.
Reportatge: 24 fotos i un vídeo
El conseller de Governacio,
Joan Carretero, va estar de visita al Lluçanès. A Santa Creu de Jutglar va inaugurar un local social.
Reportatge: 68 fotos i vídeos
Gran assistència al Saló de la Muntanya
que enguany ha estat acompanyat per una gran quantitat d'activitats paral·leles, de caire esportiu, cultural i lúdic. A la foto, l'arribada de participants a la 6a Marxa BTT de diumenge.

Reportatge: 46 fotos i vídeos
Fira d'Olost
El dia 6 es va celebrar la Fira d'Olost, que va reunir força públic en un dia de clima molt excel·lent i asolellat al Lluçanès.
Reportatge: 26 fotos
El Cros de Calldetenes
va disputar el dia 6 de novembrer la seva 51 edició. A la foto, una de les curses femenines.
Reportatge: 54 fotos i vídeo
Fira de les Bruixes a Sant Feliu Sasserra
El dia de Tots Sants es va celebrar a Sant Feliu la Fira de les Bruixes.
>> Reportatge: 22 fotos de diumenge 9 d'octubre
Més d'un miler de cotxes diumenge a Sant Romà de Sau. Cliqueu aquí per veure les fotos. Caravana cap a Sau El dissabte es van vendre uns 800 tiquets per aparcar dins l'embassament, i diumenge al migdia ja se'n portaven més de 1.000, abans de les dues de la tarda, segons dades facilitades per membres de l'ADF de Vilanova.
Reportatge: 60 fotos i vídeos
VIII Festa del Bolet a Seva
No es podia donar una passa diumenge al migdia al nucli de Seva, que ha estat molt concorregut pels visitants de la Festa del Bolet.

Reportatge: 19 fotos
Fira del Llibre de Muntanya a Cantonigròs En aquesta població del Collsacabra s'ha celebrat aquest cap de setmana a IV edició del certamen. (Fotos: Diari de Vic).
Reportatge: 27 fotos
Imatges antigues de l'embassament de Sau Recull de fotos algunes de les quals són del 1906 i del 1924. Escenes de les baixades més importants, anys 1989 i 1990, etc.
>>Reportatge de 79 fotos i vídeos
Imatges detallades de les accions de descàrrega de vaixells de dimarts dia 4, i de l'estat de l'embassament a la zona de Sant Romà.
Pàgina especial sobre el buidatge de Sau: més fotos

Reportatge: 50 fotos incendiàries
Les imatges més potents i desmadrades d'aquest estiu des d'osonatanga.com, el diari de la festa a la comarca.
Reportatge: 21 fotos
Festa Major de Sant Pere de Torelló A la foto, un dels actes més tradicionals i genuïns: les carretilles.
Reportatge: 59 fotos
Concerts i actuacions musicals joves de la Festa Major.
>> Reportatge 45 fotos
Nandu Jubany va inaugurar a Taradell el seu nou restaurant, el Serrat del Figaró. Unes 400 persones van assistir a la festa, que va estar presidida per l'alcalde de Taradell, Josep Munmany, i el president del Consell Comarcal, Jaume Mas. Les instal·lacions es troben a la sortida de Taradell, al peu de la carretera de Balenyà.

Reportatge: 14 fotos
Jornades de Medi Ambient de Vic "Els arbres i la ciutat": activitats infantils, xerrades, exposicions tallers de trànsit, concurs fotogràfic....
Reportatge: 12 fotos
Tempesta a Manlleu Descarreguen fortes tempestes arreu d'Osona el 25 de setembre. A Manlleu, van caure 25 l/m2 en només 15 minuts, i es van inundar baixos de l'avinguda de Roma, en la qual van tallar el trànsit. També va caure pedra.

Reportatge: 42 fotos i vídeos
Macedònia a Roda de Ter La plaça Major de Roda es va omplir dissabte al vespre amb centenars de nens i i nenes per assistir al concert del grup musical Macedònia, dins dels actes de la Festa Major.
Reportatge: 85 fotos i vídeos
Festa Major de Calldetenes A la foto, el cafè concert del dissabte a la tarda.

Reportatge 44 fotos
Festa Major de Roda de Ter Activitats del dissabte a la tarda: atraccions, QuintoBike. Macedònia, Barrakes, Tómbola, exposicions...
Reportatge: 32 fotografies
Després de l'Alba, ara els homes L'Alba ha plegat de TVO, però ells dos es queden. Ara podeu veure la galeria de les millors 32 fotografies de Roger Carandell i Ernest Codina, els protagonistes del programa freakie "Fem&Desfem" de TVO Canal Català.
>> Reportatge: 41 fotos i vídeos
Premis Literaris de Calldetenes
L'alcalde de Calldetenes i president del Consell Comarcal d'Osona, Jaume Mas, ha reclamat la independència de Catalunya en el seu brevíssim discurs de cloenda de l'acte de lliurament dels XXVI Premis Literaris de Calldetenes. L'orador d'enguany ha estat l'escriptor i intel·lectual vigatà Lluís Solà i Sala, que ha pronunciat un vibrant parlament en defensa de les llengües de tots els pobles del món.
> 32 fotos i vídeo
Diada Nacional: Torello
> fotos i vídeo
Diada Nacional: Sant Julià de Vilatorta
> 24 fotos i vídeo
Diada Nacional: Ofrena al Bac de Roda
Reportatge: 60 fotos
Escampada Jove a Sant Boi de Lluçanès. Festa, música, balls i moguda nocturna al Lluçanès. Tot n clàssic.
Reportatge: 20 fotos
Esquirols Homenatge
El Sant Andreu Teatre, de Barcelona, es va omplir el 9 de setembre per homenatjar el grup musical osonenc Esquirols (Fotos: Diari de Vic).
Reportatge: 70 fotos i vídeo
Motos - Trobada Custom Una multitud de persones i màquines van participar el diumenge dia 4 en la Trobada Custom Motos a Santa Eugènia.

Reportatge: 39 fotos i vídeo
Pantà de Sau El descens del nivell ha deixat al descobert l'església. Moltes persones han visitat el lloc.
Reportatge: 40 fotos
Alba Om, La crack televisiva de l'estiu 05 a Osona plega del seu programa freakie-hortera "Fem & Desfem", que ha estat emetent TVO amb gran expectació, i crítiques tant positives com negatives. Els bojos d'OsonaTanga han preparat un recull d'imatges "robades" de la pantalla de televisió per fer més soportable la seva pèrdua.
Reportatge: 48 fotos i vídeo
Festa Major de Santa Eugènia de Berga: xocolotada, esmorzar, campionat de truc, exposicions...
Reportatge: 42 fotos i vídeo
Campionat de Wakeboard El 21 d'agost es va disputar una competició del campionat d'aquest nou esport al pantà de Sau.
Reportatges: 167 fotos
Festa Major de Manlleu Aquí trobareu un recull de les millors imatges de totes les activitats de la Festa Major de Manlleu.
Reportatge: 14 fotos
L'Esquirol ha celebrat aquest agost la seva Festa Major. El diissabte, dia 13, hi va haver baixada de carretons i curses demotos xineses.
Reportatge: 17 fotos
Dijous 11 d'agost, tempestes A partir de les tres de la tarda de dijous, unes fortes tempestes van començar de descarregar sobre tota la comarca d'Osona. Es van produïr inundacions en algunes vivendes i locals.
Precipitacions: a Folgueroles, 93 l/m2; a Tavèrnoles, 72 l/m2; a Taradell, 28 l/m2.
Bombers van haver d'efectuar 12 sortides a Vic i 11 a la resta d'Osona per inundacions en immobles i embussaments de clavagueres i recs.
Trànsit La Generalitat va advertir d'incidència de manca de visibilitat degut a la forta pluja a l'Eix, C-25, entre Folgueroles i Calldetenes.
TV3 va dedicar una bona part del programa El Temps a la tempesta.
Reportatge: 29 fotos
Fira del Caçador de Taradell El diumenge 31 de juliol es va celebrar a Taradell l'edició d'enguany de la Fira del Caçador.
Reportatge: 13 fotos
12 Hores de Futbol Sala Femení de Vidrà
El passat 23 de juliol es va disputar la primera edició d'aquest torneig.
Reportatge: 37 fotos i vídeos
Els antilínia tallen la C-17 a Malla
Els grups contraris a la construcció de les noves línies d'alta tensió van efectuar talls de carreteres en diversos llocs del país, com la C-17, a l'altura de Malla; l'Eix Transversal a l'altura de Sant Hilari Sacalm, i la carretera Ripoll-Olot per Capsacosta.
Pàgina especial sobre el conflicte de línies
Reportatge: 45 fotos i vídeos
Festival de Música de Cantonigròs
23a edició del Festival Internacional de Música de Cantonigròs.
Reportatges de la Festa Major de Vic: 180 fotos
Una col·lecció de reportatges de les activitats de la Festa Major de Vic: l'ofici de Sant Miquel, els actes de la plaça Major, la Mostra d'Entitats, els concerts d'Obrint Pas i la Principal de la Bisbal, la Batucada Blocquilombo, el campionat d'Open Skate...
Reportatge: 48 fotos
Festa AltTerNativa Va tenir lloc a la plaça Major de Vic la festa promoguda per la Plataforma per a la Vegueria de l'Alt Ter, dins dels actes de la Festa Maor.
Reportatge: 24 fotos
Manifestació al Lluçanès
Molts veïns es van manifestar a Sant Martí d'Albars contra les pudors de la planta de compostatge de Fumanya.
Reportatge: 55 fotos i vídeos
Trobada de la Federació d'ADF Uns 250 voluntaris de les Agrupacions de Defensa Forestal van celebrar la seva trobada anual a Seva.

Reportatge fotogràfic:
El Neeeeng a Primer Carpes
El popularíssim personatge ha fet una excepció i va anar a muntar el show en exclusiva a la inauguració de Primer Carpes, dissabte passat.
Reportatge fotogràfic:
Carpes VigEstiu
La festa de la inauguració de les Carpes VigEstiu, el dissabte dia 11 de juny. Amb festa Flaix Bac i presència de gent de l'equip de l "El matí i la mare que el va parir".
Reportatge: 90 fotos
Nit de l'Empresari
La Cambra de Comerç va celebrar a Vic el Dia de la Cambra-Nit de l’Empresari d’Osona. El convidat d’enguany ha estat el professor Pedro Nueno Iniesta. Les empreses guardonades van ser Elausa, Cata Electrodomésticos, Soltec i Pedro Roquet SA.
Reportatge: 15 fotos i vídeos
Internet per a tots a Vic Des de dilluns i fins al dia 5 de juny, s’instal·la a Vic una aula d’Internet per apropar els ciutadans a l’ús de la xarxa. Es tracta d’una campanya itinerant promoguda pel Ministeri d’Indústria. A la foto, l'inici de la sessió de la tarda d'aquest dilluns a Vic.

Reportatge: 100 fotografies
Processó de Corpus a Vic Després de 25 anys de no celebrar-se al carrer, a processó de Corpus ha tornat a sortir per la ciutat antiga de Vic. Unes 1.500 persones van omplir la Catedral i una bona part van participar en la processó posterior. A la plaça del bisbe Oliba, els gegants i l'àliga van ballar i i els llúpies van empaitar la canalla.
Reportatge: 34 fotos
Portes obertes a la Catedral Dins dels actes de Corpus, la Catedral de Vic va celebrar una jornada de portes obertes. Al claustre, hi havia una exposició de fotografies i objectes relacionats amb el Corpus a Vic.
Reportatge: 28 fotos
Fira Artesanalia a Manlleu
Els dies 21 i 22 de maig va tenir lloc al passeig del Ter de Manlleu la Fira Artesanàlia. Podeu veure les fotos captades el diumenge al matí.
Reportatge fotos
Concert Bac Art
Divendres es va celebrar al Bac Art (Roda de Ter) el concert de presentació de l’Acampada Jove 2005, al que van assistir uns 700 joves.
Reportatge: 25 fotos
Festa Verdaguer a Folgueroles
Folgueroles recordat un any més el seu fill, el poeta nacional Jacint Verdaguer. Hi hagut la festa del Maig, la presentació del nou llibre de Ricard Torrents, la Fira del Llibre Antic de Poesia....

Reportatge: 45 fotos
Barça i Karibú A la discoteca dels Hostalets de Balenyà també es va celebrar dissabte la victòria del Barça.
Reportatge: 62 fotos
Actes del 300 aniversari del Pacte dels Vigatans
L'ermita de Sant Sebastià, el lloc en el qual els vigatans van pactar secretament l'aliança militar amb Anglaterra contra el rei Felip V, l'any 1705, va ser. de dilluns a la tarda.

Reportatge: 50 fotos i videos
ARDAT. Un Sant Jordi diferent a Sant Julià de Vilatorta
Dissabte passat al captard va celebrar-se al castell de Sant Julià de Vilatorta per primera vegada l'Ardat, un acte de característiques especials: una representació teatral de la llegenda més nostrada va donar peu a una miscel·lània cultural amb poesia, cançó, animació, art... en un indret incomparable. Aquesta primera edició va reunir unes 300 persones de totes les edats.
Reportatge: 34 fotos i vídeos
Uns 300 joves es van concentrar
a la plaça Major de Vic per assistir a la presentació del llibre ""Prohibit als pares", vinculat al famós programa de ràdio del mateix nom, que presenta Josep Lobató a FlaixBac i Flash TV. Els joves van desbordar l'acte, que en principi s'havia de fer a La Tralla, i no van parar de cridar i xisclar aclamant l'autor d'aquest llibre-fenomen que té per tema fonamental la vida sexual dels joves.
Reportatge: 69 fotos
Casaments a Karibú Les fotos més passades de voltes de la festa del dissabte a Karibu.
Reportatge: 25 fotos
Calldetenes va estrenar mercat dominical Amb una setantena de parades, Calldetenes va estrenar el seu primer mercat dels diumenges, que si es consolida podria convertir-se en el "tercer" mercat de Vic. El bon dia va acompanyar els nombrosos assistents.
Reportatge: 40 fotos
Festa Karibú Les imatges més potents de la festa del dissabte 9 d'abril a Karibú.

Reportatge: 27 fotos
La Processó del Silenci Un any més, la processó va recórrer els carrers de la ciutat antiga de Vic. (Fotos: JMGC per a osona.com).

Reportatge: 23 fotos i vídeos
Benedicció de la palma Sant Francesc s'hi moria és una petita ermita que ha quedat envoltada per carreteres, línies d'alta tensió, escorxadors, granges, polígons industrials i l'Eix Transversal.
El Diumenge de Rams s'hi va celebrar una benediccio de les palmes per iniciativa de la comunitat franciscana del Remei, de Vic.

Reportatge: 37 fotos i vídeos
Mercat del Ram de Vic. El matí del diumenge: campionat Timbersports, Fira del Dibuix, Fira del Fang, Jornada Castellera...

Reportatge: 30 fotos i vídeos
Mercat del Ram de Vic. Concurs del burro català: la primera edició d'un certamen que esdevindrà molt famós.

Reportatge: 41 fotos
Karibú festa Les fotos més potents de la festa del passat dissabte dia 19 a la discoteca dels Hostalets.
Reportatge: 25 fotos
Les primeres hores del Mercat del Ram divendres al matí. Mostres i àrees firals al Sucre i al Passeig.

Reportatge: 14 fotos
Quimi Portet va presentar a l'Esquirol el seu darrer disc "La Terra és plana". Quimi compta amb un blog amb les seves il.lusions, parides, etc.
Reportatge: 43 fotos
Les fotos més potents de la Web Party a la discoteca Karibú, dels Hostalets de Balenyà.


Reportatge: 39 fotografies
Els efectes del fred, la neu i el vent sobre la vegetació, els conreus i les pastures de la comarca. Som a tocar de la primavera, però sembla que encara siguem desembre.

Reportatge: 17 fotos
El Ral.li Esprint va obrir la temporada del motor. Fotos del parc d'assistència del Ral·li Esprint de Sant Julià


Reportatge: 43 fotos
Trial a Folgueroles Prova del Campionat d'Osona i escolar de Trial a FolguerolesReportatge: 32 fotos i vídeos
Inauguració de la nova tenda de la Cooperativa Plana de Vic
L'acte va comptar amb la presència del conseller de Comerç, Consum i Turisme, Josep Huguet.

Reportatge: 74 fotos i vídeos
Festa dels Tonis de Folgueroles amb el passant de diumenge. A la foto, l'inici de la benedicció a la porta de l'església parroquial

Reportatge: 115 fotos
Vic Enllaç Tres galeries de fotos amb les millors imatges de les desfilades i amb la majoria dels estands comercials

Reportatge: 36 fotos
Festa Taronja a Primer
Aquí teniu una selecció de les millors imatges de la Festa Taronja a la discoteca Primer

Reportatge: 31 fotos
Primer Carnaval Aqui teniu una tria d'imatges potents del primer Carnaval de Primer Discotheque de Vic, celebrat dissabte passat.

Reportatge: 23 fotos i vídeos
Òmnium va omplir pel "no"

Més de 250 persones van assistir dijous al vespre a l'acte pel "no" a la Constitució europea que havia convocat Òminium Cultural al Sucre de Vic. Els actors de Teatre de Guerrilla es van baixar literalment els pantalons en acte de protesta (foto)

Reportatge: 13 fotos
Festa Ragazza Aqui teniu una tria d'imatges potents de la I Festa Ragazza, celebrada a la discoteca Primer de Vic.

Reportatge: 31 fotos
Xevi Pons Reportatge de la presentació de l'equip de Xevi Pons per la temporada de Ral.lis. Festa al Keeper Manlleu


Reportatge: 30 fotos
Miss i Mr. Terra Endins Imatges del concurs celebrat dissabte a Danatela de Torelló, com a final dels concursos d'Osona i del Ripollès.

Reportatge: 7 fotos
Festa dels Tonis de Manlleu
Els Tonis de Manlleu van celebrar diumenge la seva festa amb totes les activitats tradicionals.


Reportatge: 45 fotos
Elecció de Miss i Mister Osona a Danatela


Reportatge: 34 fotos
2a. nit VIP a discoteca Primer - Vic
Reportatges any 2004

Reportatge: 22 fotos
Chico de la Moto
El grup Chico de la Moto va actuar al Casino de Vic.
Reportatge: 13 fotos i vídeos
Unes 300 persones van participar a Vic en la concentració a la plaça Major per l'hoquei i les seleccions catalanes. La Comissió "Una nació, una selecció" va convocar un acte reivindicatiu en el qual van parlar, entre d'altres, els presidents del CP Vic i del CP Voltregà i el campió mundial d'Atletisme, Pere Casacuberta.
Comerco Comerco va inaugurar una superfície de venda majorista cash&carry de productes d'alimentació al polígon Sot dels Pradals de Vic


Reportatge: 45 fotos i vídeos
Fira de Prats

Reportatge gràfic del matí de la fira, amb fotos i vídeos de la mostra de rucs i aviram, etc.
Reportatge: 56 fotos
Fira de l'Avet d'Espinelves
Imatges de les parades, el poble, la gent, les exposicions, etc.
Diumenge va ser l'últim dia.

Reportatge: 15 fotos
Inauguració del Passeig de Vic
El Passeig va tenir una inauguració multitudinària, amb tallada de cinta i interpretació d'Els Segadors.
Reportatge: 47 fotos
El nou Passeig de Vic, hores abans de la seva inauguració. Una mirada a tots els seus espais, a vista de vianant.

Reportatge: 24 fotos
Mogudes Nits VIP al Danatela de Torelló. Fotos de les nits en aquesta discoteca. I més galeries de fotos a la seva web.

Reportatge: 38 fotos i videos
Tractorades
Desenes de tractors van recórrer el centre de Vic convocats per UP en protesta pel preu del gasoil.
Reportatge: 60 fotos:
Descarregada d'antiguitats
Es va celebrar al Sucre, de Vic. Les imatges són de les primeres hores de la descarregada.

Reportatge: 22 fotos
Porc d'Or
Vic va acollir els premis Porc d'Or, un certamen que reuneix les millors explotaciones porcines de l'Estat espanyol.

Reportatge: 22 fotos
Inauguració Manlleu
Inaugurats els nous locals de Ràdio Manlleu i la revista El Ter.


Reportatge: 38 fotos
Novetats Ral.li Catalunya
Les imatges del shakedown de dijous a Sant Sadurní d'Osormort.
Un reportatge d'osona.com.

Reportatge: 38 fotos
Novetats Ral.li Catalunya
El Parc del Ral.li a la zona esportiva de Vic, dijous al matí
Un reportatge de J. M. Tarrida.

Reportatge: 29 fotos
E-Week Vic- Setmana Digital
Fotografies de debats, tallers i sessions celebrades durant els tres primers dies d'activitats
Reportatge: 38 fotos i vídeos
Pelegrinatge Lourdes Imatges de la tornada a Vic de l'expedició del pelegrinatge de les Hospitalitats de Lourdes.


Reportatge: 27 fotos i vídeos
Homenatge a Companys
ERC de Vic va organitzar un homenatge al president de la Generalitat Lluís Companys.
Reportatge: 27 fotos
Arquimat'04 La Fira de l'habitatge i l'edificació, ubicada al recinte firal del Sucre de Vic, va celebrar la seva edició 2004 el mes d'octubre

Reportatge: 60 fotos
Els Sagals d'Osona al Concurs de Castells de Tarragona. Van quedar en un magnífic setè lloc.

Reportatge: 55 fotos i vídeos
Homenatge a Pujol El president Jordi Pujol va ser homenatjat al Sucre de Vic, en presència de més de 300 persones.

Reportatge: 60 fotos i vídeos
Fira de l'Hostal del Vilar
Reportatge fotogràfic i vídeos de la tradicional fira celebrada a Sant Agustí de Lluçanès. Hi van assistir unes 2.000 persones

Reportatge: 75 fotos
Inauguració El 9 TV
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, va inaugurar el nou canal El 9 TV en un acte celebrat a Vic

Galeries anteriors (any 2004)

Lliurament XXV Premis Literaris de Calldetenes (18 de setembre)
Correfoc de la Festa Major de Folgueroles (10 de setembre)
Desplegament de la Senyera Més Gran del Món a Vic (10 de setembre)
Castell de Focs de la Festa Major de Vic
L'Anònima Imperial a la plaça Major de Vic
Festa del Futbol de Sant Pere de Torelló
Activitats del mes de juny a Sant Pere de Torelló
Trobada de la Federació d'ADF d'Osona a Quintanes
Saló Modelàrium a Vic
Actes de CiU i ERC, amb Mas i Carod-Rovira, a les europees (maig)
Trobada de Gegants a Sant Bartomeu del Grau
Catalunya-Brasil al Nou Camp (27 de maig)
Festa Verdaguer a Folgueroles
Nits Digitals 2004 a Vic (abril-maig)
Inauguració del casal La Desperta de la vall del Ges
Festa de la Cooperació a la Universitat de Vic
Festa ocellaire a Sant Pere de Torelló
Les Caramelles de Sant Julià de Vilatorta
Dia de Sant Jordi a Vic
Presentació de llibres de Pep Rosanas-Creus i Josep Casadesús K-100
Manifestació contra els atemptats de l'11 de març a Madrid
Acte electoral de CiU a Vic (2 de març)
La nevada del 26 de febrer a Osona
Míting Carod-Rovira (ERC) al Vigatà (24 de febrer)
Les Senyoretes del KPR de Manlleu
Carnaval a Danatela Torelló
Carnaval de Roda de Ter
Miss Osona 2004 a Danatela (20 de gener)


Galeries any 2003

Passant dels Tonis de Santa Eugènia (26 de gener)
Mister Osona 2003 a Danatela (17 de febrer)
Nevada a Vilanova de Sau (18 de febrer)
Manifestació "No a la guerra" a Vic (15 de febrer)
Carnaval de Roda de Ter (9 de març)
Protestes "No a la guerra" a Vic i Torelló (Març)
Mercat del Ram de Vic (12 d'abril)
Diada de Sant Jordi a Vic (23 d'abril)
Míting eleccions municipals CiU a Vic (26 d'abril)
Tempesta i inundació a Roda (27 de juny)
El pantà de Sau, 40è aniversari (Agost)
Esclafit a Osona Sud (17 d'agost)
Concert de Pep Sala a Vic (27 d'octubre)
Míting eleccions al Parlament CiU a Vic (1 de novembre)


Galeries any 2002

Mercat Medieval de Vic (6 de desembre)
Fira de Prats de Lluçanès (16 de desembre)
Concentració contra la planta de purins de Sant Martí (30 de desembre)


Galeries any 2001

Manifestació "Ràdio Vic en català" (30 de juny)

 

 
GUIA COMERCIAL

Guia Comercial

 


Butlletí
Escriu el teu mail

Què és el butlletí?

 
Directori de webs d'Osona
Totes les webs de la comarca, classificades per temes i amb un buscador
 

   
tornar a portada Afegir web | Enllaceu la vostra web | Feu-nos pàgina d'inici | Butlletí osona.com
Qui som | Estadístiques | Publicitat | Connexió gratuïta | Contactar

 
Som a Internet des del maig de 1996 - © Tots els drets reservats