IX Ral·li Osona Clàssics

Reportatge: 33 fotos
IX Ral·li Osona Clàssics Aquest matí ha tingut lloc la novena edició del Ral·li Osona Clàssics. Hi han participat 44 vehicles. Podeu veure un reportatge fotogràfic del tram de Sant Julià i Vilalleons.


La nova edició del ral·li Osona Clàssics tindrà lloc del dissabte 25 de febrer. La sortida es donarà al circuit de l’Escuderia Osona i l’arribada serà a Viladrau. La prova consistirà en una etapa amb un recorregut de 188,820 kms. dels quals 105,000 km. son de regularitat, a una mitjana de velocitat imposada inferior a 50 km./h a realitzar per carreteres obertes al trànsit, pel que els participants hauran de respectar en tot moment les normes del Codi de Circulació. Les categories que hi poden participar són l’E, F i G; i els cotxes han de tenir una anitguitat de més de 25 anys.

L’edició passada els guanyadors van ser Guillam i Marta Salvadó amb un Innocenti Mini en la categoria G. En la categoria F, van quedar primers classificats Ramon i Albert Rossines amb un Porsche 356 C. La prova va iniciar-se al Circuit d'Osona i l'arribada va ser a Olost.

Per més informació: www.escuderiaosona.com a l’apartat del IX Ral·li Osona Clàssic o trucar a l’entitat: 93. 886 60 36.

22-II-2006


<--- tornar a portada