Lliurament de premis de la campanya de Nadal de la Unió de Comerciants del Remei-Estadi de Vic

La Unió de Comerciants Remei-Estadi ha procedit a fer el lliurament de premis corresponents a la campanya de Nadal 2005-2006. Aquest és un reconeixement merescut tant a la confiança dipositada pels botiguers en la tasca duta a terme per la UCRE com pels clients que dia a dia ens ajuden amb la seva fidelitat a tirar endavant amb els nostres negocis.

>> Veure galeria de fotos dels premiats

Els premis s’han atorgat als afortunats en el decurs d’aquesta setmana, per part dels establiments que havien lliurat les butlletes premiades. La relació de premis, així com d’establiments, és la següent:

- Un viatge creuer pel Mediterrani de 7 nits, 2 persones. En un principi, el premi va recaure a la Joieria Camprubí. El 31 de gener, en quedar desert, es va procedir a lliurar el premi a la primera reserva que teníem, corresponent al Forn de pa Riera.
- Un viatge a París per 3 nits, 2 persones. La butlleta premiada havia estat lliurada al Forn de Lourdes de Pavicsa
- El tercer premi, corresponent en un cap de setmana a Estival Park Palou per dues persones va ser repartit per la Cafeteria de l’Estadi, la Perfumeria Casals, Calefaccions Pradell, la Farmàcia Euras i la Joieria Camprubí (aquests dos darrers van quedar deserts, essent substituïts per les reserves, del Forn Riera)

La Unió de Comerciants Remei Estadi, amb la seva nova junta, encapçalada pel Sr. Killian Rabinad, està realitzant un esforç per promocionar el comerç als barris del sector Sud de Vic. Dins de les activitats que té properament programades, està prevista una nova edició del Carnestoltes el 25 de febrer, i com a novetat, per primera vegada, es realitzarà un gincama del què aviat rebreu notícies.

17-II-2006


<--- tornar a portada