Fira d'intercanvi de llibres a Roda de Ter

> Veure reportatge 12 fotos (diumenge, dia 23)

El divendres 21 d’abril, a partir d’un quart de deu del matí, al Passeig del Ter de Roda de Ter, començarà la fira d’intercanvi de llibres que durarà fins a les dotze del migdia. Per aquesta mostra, hi passaran tots els infants d’educació infantil i primària del poble, més de cinc-centes criatures.

Aquesta iniciativa sorgeix del Consell Escolar Municipal, que a banda d’altres activitats, cada any n’organitza almenys una que hi puguin participar tots els alumnes dels diferents centres educatius. Per exemple, l’any 2004 es van organitzar els tallers plàstics en homenatge a Miquel Martí i Pol i l’any passat es va elaborar l’Arboretum urbà, el qual es continua ampliant durant aquest curs.

Aquest any, per a donar continuïtat al treball educatiu que es du a terme amb motiu de la posada en marxa de la recollida selectiva d’escombraries, es va trobar interessant endegar aquesta iniciativa. Es tracta doncs, que cada infant haurà entregat un, dos, o tres llibres que ja no són del seu interès i a canvi haurà rebut un o com a màxim dos vals, que divendres podrà canviar pels llibres, que després de triar i remenar, li hauran agradat més. També rebrà un punt de llibre, dissenyat expressament per les mestres de la Llar d’Infants, com a record de la diada.

Per a realitzar aquesta fira es compta amb la participació activa d’alumnes de l’IES i alumnes de tercer de Magisteri de l’UVic que donaran suport als mestres.
També comptem amb la col•laboració de les AMPAs dels centres, mestres i alumnes de l’escola d’adults i de l’IES que han recollit llibres.

Aquesta serà la primera part, ja que el diumenge 23 d’abril, dia de Sant Jordi, es farà la Fira d’intercanvi de llibres adreçada a tots els veïns del poble i la comarca. Aquesta iniciativa tindrà lloc a la plaça Major de Roda i ha estat organitzada per les regidories de Cultura i Educació amb la col•laboració de tota la comunitat educativa.

CONVOCATÒRIA
ACTE: Fira d’intercanvi de llibres.
(adreçada als infants d’educació infantil i primària del poble)

DIA: Divendres, 21 d’abril de 2006
HORA: 9:15 h. a les 12:00 h.
LLOC: Passeig del Ter. Roda de Ter.

CONVOCATÒRIA
ACTE: Fira d’intercanvi de llibres.
(adreçada a tots els veïns del poble i la comarca)

DIA: Diumenge, 23 d’abril de 2006
HORA: Recollida de llibres, a partir de les 11 del matí.
Intercanvi, a partir de les 12 del migdia.
LLOC: Plaça Major. Roda de Ter.

>> Activitats de Sant Jordi 2006 a Roda de Ter


<--- tornar a portada