El Saló Vic Enllaç celebra la seva 12 edició els dies 12 i 13 de febrer

Reportatge fotos Vic Enllaç:
Tres galeries de fotos amb les millors imatges de les desfilades i amb la majoria dels estands comercials
>> Galeria desfilada 1: 28 fotos
>> Galeria desfilada 2: 39 fotos
>> Galeria estands: 48 fotos


AGRAÏMENT DE VERSUS COMUNICACIÓ

Des de l'organització volem agrair a tots els visitants la bona acollida que ha tingut la fira. Tanmateix volem fer-ho extensible a tots els expositors per la il·lusió, l'interès i la qualitat dels estands.

En aquesta 12a edició hem tornat a assolir l'objectiu d'assistència de visitants amb un nombre similar al de l'any anterior. Una immensa majoria d'expositors, no sols ha confirmat la reserva d'estands per a la propera edició, sinó la intenció d'ampliar amb estands més grans. Des de l'organització ho valorem com a símptoma de la molt bona salut de la fira.

Com en cada edició, el diumenge un cop acabada la fira es va portar a terme el sorteig d'un viatge d'una setmana a Tenerife per a dues persones, gentilesa del RACC. Els afortunats van ser Jordi Crosas de Manlleu i Sònia Gordillo d'Arbúcies.

També volem agrair la col·laboració per part de l'Ajuntament de Vic i Caixa Manlleu, que han fet possible l'èxit de l'edició d'enguany.

14-II-2005Felip Tarrés, responsable de l'organització de VicEnllaç, i Ignasi Puig, president d'Impevic, a la presentació celebrada el dimarts 8 de febrer (foto: osona.com)

12ª edició

Dies: 12 i 13 de febrer de 2005
Horari: dissabte i diumenge de les 11h a les 21h


Servei de bar: dissabte i diumenge obert tot el dia
Servei de retaurant: els dos dies de les 13.30h a les 16h
Desfilades de models: els dos dies a les 12, 17.30h i 20h
Servei de bar: dissabte i diumenge obert tot el dia

Actuacions musicals i d'animació

Dissabte, 12 de febrer
13.00h - Músic Wood
13.30h - Grup Galzeran
16.30h - La Serpentina (animació)
17.00h - Músic Wood
18.30h - Grup Galzeran
19.15h - Dolors Lozano i Josep Cerdà

Diumenge, 13 de febrer
13.00h - Sempre Música
13.30h - Sempre Música
16.30h - Músic Wood
17.00h - Grup Galzeran
18.30h - Dolors Lozano i Josep Cerdà
19.15h - La Serpentina (animació)VicEnllaç en la seva dotzena edició, és una de les millors del sector amb expositors de la comarca d’Osona especialitzats en servei als nuvis i el seu entorn, amb una creixent demanda dels mateixos serveis per altres tipus de celebracions, com poden ser aniversaris de casament, cerimònies, festes familiars, etc. Amb l’avantatge que en un sol espai disposaran d’un ampli ventall d’expositors i serveis per tal que l’organització de la seva festa sigui tot un èxit. Tots els expositors donen la garantia de comptar amb establiments de reconeguda solera i professionalitat.

Aquest any es vol destacar l’increment del nombre d’expositors i dels metres quadrats d’estands, que en aquesta edició han augmentat en un 10% respecte a la superfície de l’any passat. Són 58 expositors d’una trentena de sectors diferents: roba per la llar, restaurants, reformes i rehabilitació, parament per a la llar, organització de festes i comiats, vestits de nuvi-núvia, vestits de festa, música, mobiliari, lloguer de masies i carpes per a celebracions, lloguer de vehicles, lloguer de masies i carpes per a celebracions, lloguer de vehicles, lloguer de material per a festes, llenceria, joieria, immobiliària, fusteria, fotografia, floristeria, estilistes, electrodomèstics, detalls i regals, cuines i banys, concessionari, càtering, assegurances, viatges, maletes i bosses. Tots ells amb les últimes novetats de cada sector.

<--- tornar a portada
[email protected]