El Saló de la Muntanya 2005 reuneix una gran oferta d'activitats paral·leles

Reportatge: 68 fotos i vídeos
Gran assistència al Saló de la Muntanya Durant tot aquest cap de setmana s'ha celebrat a Vic el Saló de la Muntanya, que enguany ha estat acompanyat per una gran quantitat d'activitats paral·leles, de caire esportiu, cultural i lúdic. A la foto superior, l'arribada de participant a la 6a Marxa BTT de diumenge. A la inferior, la demostració de trial, de dissabte a la tarda.


El Saló de la Muntanya obre una nova temporada d’hivern

El Saló de la Muntanya de Vic ha tancat les seves portes després de tres dies d’activitats. Des de divendres 4 de novembre fins al diumenge 6 de novembre el recinte firal el Sucre ha estat el lloc de reunió per a milers d’aficionats als esports de muntanya.

La fira ha presentat, a través de 41 expositors, novetats i ofertes pels aficionats a la neu, la bicicleta, l’alpinisme i l’escalada. A més a més, i com cada any, els nombrosos visitants han pogut visitar el mercat d’ocasió on empreses i particulars posen a la venda una gran varietat d’articles relacionats amb aquests esports.

La Caminada Matagalls-Vic, el Campionat de Catalunya d’escalada, la Competició Dualtrial i les marxes cicloturistes i de BTT s’han desenvolupat amb una gran afluència de públic i participants. A la vegada, aquest any el Saló de la Muntanya ha comptat amb una nova activitat paral·lela: l’exhibició Urban Rail Vic (demostracions de freestyle) que va tenir lloc dissabte a la tarda al recinte firal el Sucre de Vic.

Sens dubte podem parlar d’una edició amb un alt índex de participació, tant pel que fa en nombre de visitants a l’exposició comercial com en nombre de participants en les diferents activitats paral·leles que ha presentat el Saló.

Comunicat Impevic

7-XI-2005Sandra Jordà, Ignasi Puig i Joan Torras.

El Saló de la Muntanya celebrarà una nova edició a Vic del 4 al 6 de novembre, amb la previsió de consolidar o superar els 10.000 visitants de l'any passat i assegurar-se el segon lloc entre els certàmens del seu sector, només per darrera de Nivalia. El Saló compta una vegada més amb el suport dels establiments Esports Estel i Esports Everest.

L'edició d'enguany va ser presentada aquest dimecres, 26 d'octubre, a la seu de la Unió Ciclista de Vic, amb la presència del president de l'Impevic, Ignasi Puig; Sandra Jordà, responsable de promoció de l'Impevic, i del president de l'entitat amfitriona Joan Torras.

Jordà va assenyalar que el certamen continua apostant pels tres sectors bàsics que són la seva identitat: la neu, la bicicleta i les activitats muntanyenques com l'alpinisme, l'escalada i el trekking. Tot seguit, va exposar la gran quantitat d'activitats paral·leles que tenen lloc al voltant del Saló, d'entre les quals va destacar la 5a. Marxa Cicloturista, el Dual Trial, la Caminada Matagalls-Vic, la 6a. Marxa BTT, el Mercat d'Ocasió, el Campionat de Catalunya d'Escalada, etc. També hi ha un atapeït programa d'activitats d'interior, com conferències, mostres, projeccions i exposicions, que tindran lloc a l'edifici del Sucre.

Finalment, Ignasi Puig va remarcar els trets més comercials del Saló, indicant que compleix una funció de difusió comercial, de fidelització dels socis amb les entitats -amb el protagonisme de la Unió Ciclista, el Club Esqui Vic i la Unió Excursionista-, i de promoció del contacte social entre tots els afeccionats als esports implicats. A tall d'anècdota, va recordar que aquesta és la darrera fira que se celebra en l'actual pavelló abans de la profunda remodelació de què serà objecte en les properes setmanes, per resoldre definitivament les mancances que s'han derivat de l'incendi patit l'hivern passat.

Puig va tenir unes paraules de reconeixement "per a tot l'equip de l'Impevic per haver superat un any tan difícil, ja que se n'ha sortit molt bé, i aquest és un bon moment per a reconèixer-ho".

>> Podeu consultar el programa d'activitats i més informació a la web del Saló

26-X-2005


<--- tornar a portada