Òmnium Cultural fa campanya pel "no" al referèndum europeu

Reportatge: 23 fotos i vídeos de l'acte d'Òmnium Cultural a Vic pel "No" a la Constitució europea. 10 de febrer de 2005 >>>>.


Campanya d'Òmnium «Catalunya, país d'Europa. Diguem NO a aquesta Constitució»

Per aconseguir-ho es repartiran 3.000 opuscles amb les raons per defensar el 'no' (que pot ser descarregat d'Internet a http://213.27.154.104/oc/media/1064.pdf)

s muntaran parades informatives a mercats de la comarca i la delegació osonenca d’Òmnium Cultural organitzarà un gran acte de campanya, el dijous dia 10 de febrer, a ls 20,30h, a l'Auditori Marià Vila d’Abadal, de l’Edifici el Sucre, de Vic.

Entre els parlaments de l’acte –a càrrec de Jeroni Vinyet (president de la delegació d’Osona d’Òmnium), Jordi Porta (president d’Òmnium) i Hèctor López Bofill (catedràtic de dret constitucional de la UPF)–, s’hi intercalarà el passi d’un audiovisual, on hi apareixeran personalitats osonenques que exposaran el seu parer sobre el Tractat europeu, i també hi haurà les actuacions de Teatre de Guerrilla, Pep Sala i Rafael Subirachs.

L'acte serà el segon de més transcendència dels que organitza Òmnium, deixant a part el que se celebrarà el dia 16 de febrer a l'Auditori de Barcelona, amb la participació de Josep M. Terricabras, Isabel-Clara Simó, Arcadi Oliveres, Pep Riera i Jordi Porta.

<--- tornar a portada
[email protected]