Presentació de llibres a La Tralla

>> Reportatge: 34 fotos i videos

Assistència massiva i cridanera a la presentació del llibre "Prohibit als pares"

Uns 300 joves s'han concentrat a la plaça Major de Vic a partir de les sis de la tarda d'avui per assistir a la presentació del llibre ""Prohibit als pares", vinculat al famós programa de ràdio del mateix nom, que presenta Josep Lobató a FlaixBac i Flash TV. Els joves han desbordat l'acte, que en principi s'havia de fer a La Tralla, i no han parat de cridar i xisclar aclamant l'autor d'aquest llibre-fenomen que té per tema fonamental el sexe dels joves.

>> Reportatge: 34 fotos i videos

21-IV-2005

 


 

PRESENTACIÓ : Dijous 21 d'abril de 2005, a les 18,00 hores.

Editorial La Magrana i la Llibreria La Tralla es complauen a convidar-vos a la presentació del llibre Prohibit als pares amb en Josep Lobató, l'Oriol Sàbat i la Venus.

Prohibit als pares és més que un programa de ràdio. Segons el seu creador, Josep Lobató, és un xou radiofònic de col·legues, on participen la Venus, l'Uri, l'audiència i ell mateix. Ah! I les truges: la Wendy, la Hip Hopera, la Taida i la gran Truja Mare. Cada nit, a  més de l'aroma de les porquetes, la ràdio s'omple de bon rotllo, d'històries pintoresques, d'amor, d'odi i sobretot... de sexe! Follar, xuscar, cardar... Mai s'havien sentit tants sinònims d'una mateixa paraula. I és que a PAP milers de joves d'arreu de Catalunya conflueixen en un punt de trobada per comportar-se com realment són, parlar com parlen habitualment i dir el que realment pensen.

En aquest llibre, trobareu un recull de les millors consultes, preguntes i històries sobre sexe dels nostres oients, amb respostes i consells assenyats i clars perquè ningú caigui en idees errònies.

Josep Lobató

 

Nascut en ple estiu del 77 a Esplugues de Llobregat, aquest barceloní es confessa un apassionat de la música pop-rock i del cinema, però sobretot de la televisió. Després de descobrir durant la seva infància programes com "Un, dos, tres", "Filiprim" o "Tocata", va decidir que es volia endinsar en el meravellós món dels raigs catòdics. Però abans va passar per la ràdio, l'altra seva gran vocació. Als 16 anys ja col·laborava amb emissores de ràdio i televisions locals, com Ràdio Sant Boi i Esplugues Televisió. El seu debut professional en el món de la ràdio va produir-se l'estiu del 1996 a la Cadena Top Ràdio, fent locucions de radiofòrmula. Actualment presenta i dirigeix el programa Prohibit als pares de Ràdio Flaixbac i FlaixMania a Flaix TV.

Fitxa del llibre:

 

Títol:  Prohibit als pares

Autors:  Josep Lobató

Editorial:  La Magrana

Pàgines:  108

Data de publicació:  04/05

ISBN:  84-7871-330-1

Preu:  10,00€

 


Divendres 8 d'abril de 2005, a les 19,30 hores.

Símbol Editors i la Llibreria La tralla es complauen a convidar-vos a la presentació del llibre Onze germans i una guerra de Fina Vila i Clotet, a càrrec de Josep Salom.

Títol:  Onze germans i una guerra
Autor:  Fina Vila i Clotet
Editorial
:  Símbol Editors
Pàgines
:  170
Data de publicació
:  11/04
ISBN
:  84-95987-23-6

Preu:  15,00€

Onze germans i una guerra és el testimoni excepcional d'onze germans que sobrevisqueren a la Guerra Civil (1936-1939) i encara avui poden explicar-ho. És, també, una reflexió sobre el valor de la pau; reflexió que es fa a l'entorn del testimoni vivent, personal -tràgic, fins i tot- d'una família que visqué en la seva pell la tragèdia, l'horror i la follia de la guerra. La seva lectura no deixarà indiferent ningú.

Fina Vila i Clotet (Vic, 1948)

És pagesa i escriptora. És coautora del llibre La tòfona: de la terra a la cuina, i d'un llibre de poesia. Escriu habitualment a la premsa local i comarcal d'Osona.


Dissabte 9 d'abril, a les 12,00 hores del migdia.

Editorial RBA i la Llibreria La tralla es complauen a convidar-vos a la presentació del llibre

Cuina per solters (Les noves receptes)
d'Ismael Prados.

Amb la segona temporada de Cuina x solters tothom que tingui una miqueta de ganes i una estona per passar-se-la a la cuina podrà descobrir plats que, a més d'ajudar a portar una vida més sana, faran les delícies de tots els paladars.

De la mà d'Ismael Prados, un cuiner que aprofita el seu sentit de l'humor per fer una mica de pedagogia sobre el món de l'alimentació, coneixereu els productes de la   temporada,   els   millors suggeriments per posar-se a cuinar, les salses per acompanyar i moltes altres coses, a més de 54 receptes que us permetran preparar àpats per a tota mena d'ocasions: plats clàssics com l'escudella o la vedella amb bolets, o sorprenents com el tomàquet de Montserrat amb mousse d'anxoves o les costelles de xai amb salsa de llimona i ou, i també postres tan temptadores com la cresta de figues o la tatin de mango.

Fitxa del llibre:

 

Títol:  Cuina per solters. La cuina de mercat
Autor:  Ismael Prados
Editorial:  RBA
Pàgines:  192
Data de publicació
:  03/05
ISBN:  84-7871-311-5
Preu:  18,00€


 

Divendres 28 de gener de 2005
a les 19,30 hores.
La Llibreria La Tralla i Pagès Editors es complauen a convidar-vos a la presentació del llibre

L'espiral del temps

de Martí Sunyol, a càrrec de Víctor Pallàs (escriptor), Lluís Pagès (editor) i Matí Sunyol (autor).

Fitxa del llibre:
Títol: L'espiral del temps
Autor: Martí Sunyol
Editorial: Pagès Editors
Pàgines: 270
Data de publicació: 02/04
ISBN: 84-9779-111-8
Preu: 14,50€

En Narcís és un funcionari eficient, aficionat a l'òpera i a la filatèlia, que, un diumen-ge al matí, es veu sorprès per una troballa inesperada: al fons d'una capsa plena de segells hi apareix la fotogra-fia, antiga i esgrogueïda, d'algú que no coneix. A partir d'aquest fet, i a mesura que la resta de personatges van entrant en escena, Martí Sunyol ens condueix amb mà experta a través d'una trama no exempta d'un cert misteri i esquitxada d'oportunes re-ferències històriques, artísti-ques i polítiques, que explora els ressorts que desencadenen els sentiments humans i ens convida a reflexionar sobre la transcendència dels detalls, aparentment banals, que poden arribar a canviar el signe d'unes vides.
Martí Sunyol i Genís

(Vilassar de Mar, 1926), llicenciat en farmàcia i establert a La Garriga, ha alternat durant molts anys la promoció d'activitats culturals i artístiques amb el cultiu de la literatura. Col·laborà en la primera Antologia poètica universi-tària (1949) i en les de 1950 i 1951-1952. Ha col·laborat habitualment en la premsa local i comarcal, El Full, Plaça Gran, El 9 Nou, Contrapunt, Amindola, així com a Serra d'Or i al diari Avui. Ha publicat Etopeia ercràtica (1976), De La Garriga i la seva gent (E. R. Ed. Catalanes 1983), La vida cultural a La Garriga 1939-1970 (Monogra-fies Contrapunt, Editorial Rourich 1990), la novel·la La Carena (Pagès Editors 1998) i el recull de contes La plaça del tobogan (Pagès Editors 2001). Amb L'espiral del temps dóna a conèixer la seva segona novel·la.


Divendres 21 de gener de 2005, a les 19,30 hores.

Presentació del llibre

L'espoli fiscal

Una asfíxia premeditada de Jordi Pons i Ramon Tremosa, a càrrec de Xavier Roig, empresari i escriptor, i Ramon Tremosa, professor de Teoria econòmica de la UB. El llibre realitza una aproximació a l'economia dels territoris de l'Estat espanyol que integren l'euroregió de l'arc mediterrani, Catalun-ya, el País Valencià i les Illes Balears, i que en aquest treball anomenem Euram. Ací es mostra fins a quin punt el seu volum de rela-cions comercials i la comple-mentarietat de les seves produccions defineixen un gran clúster natural, així els beneficis conjunts que es podrien derivar d'una arti-culació de polítiques comu-nes. També es posa l'èmfasi en la causa principal dels problemes que pateixen els tres territoris esmentats, el seu dèficit fiscal amb el govern central espanyol.

Fitxa del llibre:

Títol: L'espoli fiscal. Una asfíxia premeditada

Autor: Jordi Pons i Novell ; Ramon Tremosa i Balcells

Editorial: 3i4 Edicions

Col·lecció: Euram-1

Pàgines: 190

Data de publicació: 12/04

ISBN: 84-7502-718-0

Preu: 15,00€

Jordi Pons i Novell és professor d'Economia aplica-da a la Universitat de Barce-lona. Els seus àmbits de recerca són l'economia regio-nal i l'anàlisi de conjuntura econòmica. Els resultats dels seus treballs s'han publicat en diferents llibres i en articles de revistes acadè-miques espanyoles i inter-nacionals. Ramon Tremosa i Balcells és professor de Teoria econòmica de la Universitat de Barcelona.

<--- tornar a portada
[email protected]