L'establiment comercial "Idees" estrena el seu nou edifici amb una vetllada cultural

Reportatge: 75 fotos i vídeos
L'establiment de mobles i paraments Idees va celebrar ahir dimecres la inauguració de la seva nova seu, al polígon Malloles, de Vic, amb la presència d'unes 300 persones i amb Santi Santamaria, Xavier Graset, Emili Teixidor, Pilarin Bayés, Rosa Cadafalch, Diego Cortés i d'altres convidats destactas, a més dels alcaldes de Roda de Ter, Manlleu i Vic.


Idees, el centre vigatà de mobles, parament per a la llar i objectes de regal de disseny, obre les portes de l’edifici nou, dotze mesos després de l’enderrocament de l’anterior.

Durant dotze mesos s’ha treballat intensament per aconseguir un espai totalment renovat, que seguirà oferint les marques més punteres en el camp del disseny i tots els complements inimaginables que donin el toc personal que caracteritza la nostra marca.

Per celebrar l’estrena, l’equip d’Idees ha volgut fer coincidir l’obertura de la botiga amb la represa de la seva tradicional “Vetllada cultural d’idees”, una iniciativa que ja s’havia organitzat en edicions anteriors abans de l’enderrocament de l’edifici antic.

La inauguració serà aquest dimecres, 7 de desembre, a les 8 del vespre.

La memòria del poeta i amic Miquel Martí i Pol tindrà una presència especial durant la vetllada. Martí i Pol era amic personal de la família Castanyer Torroella, directors del negoci, i havia participat en les edicions anteriors d’aquesta vetllada cultural d’idees. El record per al poeta català vindrà de la veu de Rosa Cadafalch, actriu i rapsoda, que recitarà alguns versos de Martí i Pol acompanyada de la música del guitarrista Diego Cortés.

La vetllada cultural també comptarà amb una proposta gastronòmica de Santi Santamaria, xef d’”El racó de Can Faves”. Aquest restaurant va ser el primer en obtenir tres estrelles a la Guia Michelin de Catalunya. Santi Santamaria ens oferirà una degustació sorpresa i la presentació dels seus Productes Gourmand.

El periodista Xavier Graset, director i presentador del magazine de Catalunya Ràdio “De tres a set”, presentarà la vetllada. A l’acte hi assistirà l’alcalde de la ciutat de Vic, Jacint Codina, i l’escriptor Emili Teixidor.

Tot plegat serà al Polígon Industrial de Vic, a peu de la carretera d’Olot, en un espai totalment renovat. El nou edifici ha estat dissenyat per l’arquitecte italià Marino Rossato, qui ha escollit el vidre com a material preeminent de l’estructura.

7-XII-2005


<--- tornar a portada