Els Esquirols, homenatjats el 9 de setembre a Barcelona

Reportatge: 20 fotos

Homenatge als Esquirols al Sant Andreu Teatre de Barcelona, el 9 de setembre de 2005. (Fotos: Diari de Vic).


9 de setembre
21 hores, al SAT!  
(Neopàtria, 54.  Sant Andreu, Barcelona)
Cada dia és un nou pas
Homenatge a Esquirols
 
Entrades a la venda a www.esquirols.lateneu.org
a partir de dilluns 29 d'agost, a les 18h

La campanya "Torneu, torneu Esquirols" es tancarà amb un acte d'homenatge als membres d'Esquirol. Hi participaran grups i persones vinculades a les seves cançons i comptarà amb la presència de membres de la històrica formació.

La campanya popular "Torneu, torneu Esquirols", impulsada per l'Associació Cultural L'ateneu.org, es tancarà el proper 9 de setembre, a les 21h, amb un acte d'homenatge als membres i a les cançons d'Esquirols que tindrà lloc al SAT! (Sant Andreu Teatre), al carrer Neopàtria, 72 de la Vila de Sant Andreu, Barcelona.

La campanya, que es va iniciar el setembre de 2004 a través de la pàgina www.esquirols.lateneu.org, ha aconseguit més de 1200 adhesions, així com un ampli ressò a la premsa, a la ràdio i a diversos mitjans d'Internet. Un dels èxits de la campanya ha estat l'anunci fet per la discogràfica PDI de reeditar l'obra completa d'Esquirols en format CD i en millors condicions gràfiques i sonores, tal com es reclamava des de la pàgina web i a través de l'enviament de correus electrònics.

L'acte d'homenatge, que portarà per títol "Cada dia és un nou pas", comptarà amb la participació de diversos grups i persones lligades a la història d'Esquirols o a les seves cançons, com Jordi Bertran i Pinyols, Jaume Arnella, Francesc Ribera "Titot", Tralla, Bitayna, Els Tranquils, Rafael Sala, Kumbes del Mambo i Xevi Planas, entre d'altres. També hi haurà la presència de diversos membres de la històrica formació.

Les entrades de l'acte es posaran a la venda a partir del 29 d'agost a través de la pàgina web www.esquirols.lateneu.org

20-VII-2005


<--- tornar a portada [email protected]