La Cambra de Comerç celebra el Dia de la Cambra-Nit de l'Empresari

>>> Veure reportatge 90 fotos: conferència, sopar i premis

Amb una nodrida assistencia de la classe empresarial osonenca, va celebrar-se a Vic aquest dimarts, 31 de maig, el Dia de la Cambra-Nit de l'Empresari, que organitza anualment la delegació d'Osona de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona.

Després de la conferència pronunciada a l'auditòrium Maria Vila d'Abadal del Sucre per Pedro Nueno Iniesta, titular de la càtedra Fundació Bertran d’Iniciativa Empresarial de l’IESE, els asistents van participar en un sopar servit pel restaurant de Nando Jubany.

Posteriorment, van ser lliurats els guardons d'aquest any, que van correspondre a les següents empreses:

- Innovació tecnològica: Elausa, de Vic, empresa especialitzada en la fabricació i el muntatge de sistemes electrònics i components per a l'automoció i la índústria.

- Internacionalització: Cata Electrodomésticos SL, de Torelló, especialitzada en productes per a l'extracció de fum domèstic (campanes, ventiladors, assecadors....). Té fàbriques a Xina i Säo Paulo i diverses filials comercials. Va rebre el premi Delta de plata en els Premins Nacionals de Disseny.

- Nous emprenedors: Soltec d'Enginyeria i Projectes SL, de Centelles, dedicada al disseny i la fabricació d'equips audiovisuals amb tecnologia LCD-TFT.

- A la trajectòria empresarial: Pedro Roquet SA, de Tona, dedicada a la fabricació de components hidràulics per a la indústria agrícola. Disposa de tres plantes de producció.

Alguns dels premis van ser lliurats pel president de la delegació de la Cambra a Osona Josep Jutglar, l'alcalde de Vic, Jacint Codina, i el president del Consell Comarcal d'Osona, Jaume Mas.

>>> Veure reportatge 90 fotos: conferència, sopar i premis

<--- tornar a portada
[email protected]