Fira Artesanalia a Manlleu, el 21 i 22 de maig

>>> Veure reportatge 28 fotos de la Fira Artesanàlia (diumenge)EL CONSELLER DE GOVERNACIÓ INAUGURARÀ LA FIRA ARTESANÀLIA i L’OFICINA DE TURISME DE MANLLEU

L’acte es portarà a terme el proper 21 de maig de 2005, a l’escenari de la fira Artesanàlia, just després de la inauguració de la Oficina de Turisme de Manlleu, que tindrà lloc a les 6 de la tarda del mateix dia, a la planta baixa del Museu Industrial del Ter.

A l’acte d’inauguració hi assistirà Pere Prat, alcalde de Manlleu, i Jaume Carbonell, regidor de Promoció Econòmica i Turisme de Manlleu; es comptarà també amb la presència de Joan Carretero, conseller de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya, Gemma Amat i De Broto, directora del Centre Català d’Artesania del Departament de Comerç, Turisme i Consum de la Generalitat de Catalunya i el Sergi Vilamala i Bastarras, cap de l’Oficina Tècnica de Turisme de la Diputació de Barcelona.

>> Programa d'actes complet d'Artesanalia 2005 (Doc. Word)


La fira Artesanàlia omple de nou el Passeig del Ter de Manlleu

Artesanàlia tindrà lloc els propers 21 i 22 de maig de 2005, al Passeig del Ter de Manlleu. La fira s’ha convertit en un punt de trobada on el passat artesà, el comerç més actual i les activitats d’oci turisme i lleure conviuen dos dies en un entorn immillorable, el Passeig del Ter.

L’horari de la fira serà de les 11 del matí a les 10 del vespre, el dissabte 21, i de les 11 del matí a les 8 del vespre del diumenge 22 de maig. Les activitats més destacades que acollirà la fira, son les següents:

  • LA FIRA DE COMERÇ, organitzada pel MAB (Manlleu Associació de Botiguers). Diferents empreses de serveis i comerços de Manlleu s’ubicaran al davant del MIT i mostraran als visitants la qualitat dels seus productes i serveis. Els comerços tornaran a oferir-nos les esperades desfilades de moda, i complementaran les activitats amb espectacles de dansa,una nova edició del concurs PlayMAB (concurs de play-backs obert a tothom) i tallers.
  • LA MOSTRA D’OFICIS ARTESANS EN VIU I EL MERCAT ARTESÀ, que com cada any oferiran als visitants i curiosos la possibilitat de veure en directe com es feien (i es fan, encara) alguns dels oficis artesans més antics. L’esquilador de xais, la filadora, el teixidor, el sastre, el tallista, el boter, el vitraller, el ferrador de cavalls, el restaurador de mobles, l’escloper, l’embogador, el bufador d’ampolles, el sabater, el pastisser, el picapedrer, el llauner, el constructor d’instruments, el titellaire, el figuraire i molts altres artesans seran presents a la fira mostrant-nos el seu antic ofici. La mostra es complementarà, amb un mercat de més de 70 parades de productes artesans i amb diferents tallers participatius.
  • FIRA D’ACTIVITATS D’OCI I TURISME, organitzades per diverses empreses i entitats, que oferiran als visitants la possibilitat de passar una bona estona vora el riu Ter: passejar en poni, navegar dins d’una piragua, escalar un rocòdrom, rodar en mini circuits amb BTT, baixar per una tirolina, passar per un pont tibetà i per un pont de mico, jugar amb jocs de rol, practicar amb jocs malabars, jugar amb jocs gegants, participar en tallers de manualitats, fer rutes i visites guiades... La fira també comptarà amb la presència de l’Exposició Itinerant Barcelona Total de l’Oficina de Promoció Turística de la Diputació de Barcelona, un espectacular trailer en el qual es podrà gaudir de tota la oferta turística de la província.
  • La X FIRA MOTO-AUTO ANTIC, que tindrà lloc el dissabte 21 de maig, de les 9 del matí a les 8 del vespre i que acollirà diverses parades de venda de recanvis, accessoris de motos i vehicles antics.
  • La VIII TROBADA DE PUNTAIRES, que tindrà lloc el diumenge 22 de maig, de les 9 del matí a les 2 del migdia i acollirà 370 puntaires, d’arreu de Catalunya, fent puntes al coixí.

La fira estarà complementada per diversos serveis de restauració i cafeteria, distribuïts sota els arbrats del passeig per tal que tota la família pugui gaudir d’una jornada complerta i agradable al Passeig del Ter de Manlleu.

>> Programa d'actes complet d'Artesanalia 2005 (Doc. Word)

<--- tornar a portada
[email protected]