Concert de presentació de l'Acampada 2005 de les JERC

> >>> Veure reportatge fotos concert >>>


Més de 700 persones van assistir al concert de presentació de l’Acampada Jove 2005 al Bac Art.

Aquest passat divendres es va celebrar al Bac Art (Roda de Ter) el concert de presentació l’Acampada Jove 2005 amb més de 700 joves d’Osona i rodalies.

Les portes del Bac Art es van obrir a les 22.00. El primer grup en tocar va ser La Tropa, que va animar el públic que anava entrant a la sala amb la seva música festiva i reivindicativa. A continuació van pujar a l’escenari els Okupats, que van tocar cançons mítiques com 11 de juny i altres temes més nous. Els valencians d’Obrint Pas varen ser els últims en tocar. Els Obrint Pas van presentar el seu últim disc Flama, però també varen repassar altres cançons de la seva discografia i altres temes com el Cant dels Maulets ( El Tall).

Finalment, la nit es va tancar ambuna sessió de gresca catalana a càrrec de PD Barrut (Èric Herrera-Dr.Calypso).Durant la nit es varen poder veure projeccions de la passada Acampada Jove que es va celebrar a Arbúcies.

Aquest any l’acampada ja no es farà a Arbúcies, si no que, s’ha traslladat a St. Celoni (Vallès Oriental) per tal de poder oferir millors serveis i poder harmonitzar el creixement amb la qualitat.Per més informació es pot consultar la pàgina web de l’Acampada Jove www.acampadajove.com o la de les JERC www.jerc.net.


Les JERC Osona, el Ripollès i el Lluçanès organitzen un concert de presentació de l’Acampada Jove 2005 ala Sala Bac Art de Roda de Ter

El passat dia 13 de maig les JERC vam presentar a Barcelona l’Acampada Jove 2005 (St. Celoni) davant la premsa. Enguany l’Acampada arriba a la seva desena edició sent la referència de l’estiu al Països Catalans. El projecte va començar el 1996 amb pocs centenar de joves i gairebé 10 anys després ha arribat a una trajectòria consolidada amb 30.000 joves. Aquest any el festival es trasllada a Sant Celoni (Vallès oriental) per tal de poder oferir millors serveis i poder harmonitzar el creixement amb la qualitat.

Per més informació podeu consultar la web de l’Acampada Jove 2005: www.acampadajove.com

Concert a Roda de Ter

Aquest divendres es farà una segona presentació amb un concert al Bac Art. Les portes del la sala s’obriran a 21.30 . A partir de les 22.30 s’hi podran veure les actuacions d’Obrint Pas, els Okupats i La Tropa. El concert es tancarà amb PD Barrut ( Eric Herrera - Dr. Calypso) que posarà música.

El joves que vinguin al concert i no tinguin vehicle per tornar a casa podran adreçar-se al seu Punt Jove. Des del Consell Comarcal i l’Ajuntament de Roda de Ter s’organitzen busos que tornaran la gent a casa. Qui vulgui utilitzar aquest servei s’ha adreçar al seu Punt Jove on es venen els tiquets per un preu de 3 euros.

JERC Osona, el Ripollès i el Lluçànes

 

<--- tornar a portada
[email protected]