Ràdio Manlleu i El Ter estrenen locals

Reportatge: 22 fotos
de l'acte inaugural del 12 de novembre
Aquest divendres, 12 de novembre de 2004, a 2/4 de 9 del vespre, tindrà lloc la inauguració oficial dels nous estudis de Ràdio Manlleu i la revista el Ter. Ubicats a la tercera planta de can Puget, els nous locals disposen d'una superficie total de 547 metres quadrats, amb un espai útil de 318 metres quadrats. El projecte de construcció d'aquests estudis es va desenvolupar en el marc de la segona escola taller que el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya va concedir a l'Ajuntament de Manlleu, a mitjan 2001.

A l'octubre del 2002, i després del període d'aprenentatge teòric dels alumnes, van començar les obres que s'han allargat fins a finals d'aquest 2004. Aquestes han servit per rehabilitar i restaurar les antigues golfes de can Puget que ara disposen d'una redacció compartida entre els dos mitjans, dos estudis, una cabina d'edició, un despatx, una sala polivalent, serveis, un sala d'equipaments i un espai de recepció. Pel que fa a l'acte d'inauguració, a banda de les autoritats politiques locals, també hi seran presents tots els directors i directores que la ràdio i la revista han tingut al llarg de la seva història.

Amb la voluntat d'acostar els mitjans a la població i ensenyar-los els nous espais, s'ha previst obrir les portes dels estudis durant tot el cap de setmana. En aquest sentit la jornada de portes obertes es farà dissabte i diumenge, des de les 10 del matí a les 9 del vespre.

Inauguració dels nous estudis: divendres 12 de novembre, a 2/4 de 9 del vespre.

Jornada de portes ofertes: dissabte 13 i diumenge 14 de 10 del matí a 9 del vespre.

<--- tornar a portada
[email protected]