1 de 10

Carles Sanuy oficialitza la seva candidatura a la presidència d’ERC d’Osona

per Osona.com, 19 de setembre de 2008 a les 08:22 |
Aquest article es va publicar originalment el 19 de setembre de 2008 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 
----- 
Carles Sanuy presenta la seva candidatura al presidència d’Esquerra Osona
 
La voluntat de l’actual president d’Esquerra Calldetenes és la de renovació i obertura vers la militància i els càrrecs institucionals
 
El proper divendres 26 de setembre es celebrarà el Congrés Comarcal d’Esquerra Osona on es renovarà la presidència i l’executiva de la Federació Comarcal.
 
Carles Sanuy, president de la Secció Local de Calldetenes, ha presentat la seva candidatura per presidir Esquerra Osona, amb la voluntat de renovació, d’obertura i de treballar en xarxa amb la militància i els càrrecs institucionals i de liderar el partit per la unitat.
 
Amb aquests objectius, Sanuy presentarà una candidatura que suposa una renovació important respecte l’executiva comarcal sortint, incloent a Txevi Buigas (Folgueroles), Ramon Fabre (Tona), Raül Escobar (Vic), David Camacho (Taradell) i Glòria Rovira (Vic), així com a Jordi Casals (Torelló), Montserrat Juvanteny (Prats de Lluçanès) i Bruna Ferrer (Vic), membres de l’executiva sortint.
 
Per altra banda, Lluís Argemí (Vic), que es presenta a la candidatura de Jordi Serra per la Regional de la Catalunya Central, deixaria la secretaria d'Organització, per formar part de la candidatura de Sanuy com a secretari de Política Parlamentària, que fins ara ocupava el diputat Josep Maria Freixanet.
El projecte de Carles Sanuy és el de liderar la comarcal en equip, inclusivament i en xarxa, comptant amb les seccions locals, la militància i també els càrrecs institucionals municipals i de la Generalitat d’Esquerra Osona. És per això que es crearà el Consell de batlles i regidors i s’establiran unes trobades regulars amb el diputat, Josep Maria Freixanet, i els càrrecs d’Esquerra Osona a la Generalitat de Catalunya. Sanuy proposarà crear el Consell de Batlles i Regidors, presidit per un alcalde o una alcaldessa que formaria part de l’executiva.
 
L’objectiu de Sanuy és que la Federació Comarcal faci un altre salt qualitatiu, un cop el partit s’ha consolidat estructuralment en els darrers anys, per tal d’aprofitar tot el potencial d’Esquerra a la comarca d’Osona.

 

Arxivat a:
Política
Participació