1 de 10

El Grup Vemsa, propietari de Vitri de Torelló, presenta suspensió de pagaments

per Osona.com, 5 de setembre de 2008 a les 20:50 |
Aquest article es va publicar originalment el 5 de setembre de 2008 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Grup Vemsa va presentar el passat dimarts suspensió de pagaments a Barcelona, amb un deute valorat en uns 75 milions d’euros i actius valorats en uns 150 milions d’euros. La mesura afecta l’empresa mare, Grup Vemsa 1857 SL, amb seu a Barcelona, i a set de les seves filials.
El grup té una dotzena de fàbriques, entre elles quatre de Torelló: Covit, Seaplast, Sofiplast i Vitri Electro-Metalúrgica. Precisament, el passat mes de juliol, en aquesta darrera fàbrica de Torelló, l’empresa va presentar un expedient de regulació i va acomiadar 35 treballadors.
L'empresa atribueix la suspensió al problemes de liquiditat derivats de les restriccions bancàries al crèdit. La companyia creu que tan bon punt es puguin renegociar les línies de crèdit de què disposava, fins i tot es podria anul•lar el procés concursal, ja que l'activitat es mou en uns marges de rendibilitat.

 

Arxivat a:
Economia
Participació