1 de 10

Tavernoles vol renovar el seu pla urbanistic després de 30 anys de vigència

per Osona.com, 8 d'agost de 2008 a les 16:30 |
Aquest article es va publicar originalment el 8 d'agost de 2008 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 
L'alcalde de Tavèrnoles, Joan Roura (ERC), diu que la revisió s'havia convertit en una prioritat perquè actualment el municipi es regula amb un planejament 'molt obsolet' de l'any 1976. L'alcalde considera que el nou pla és imprescindible per poder 'definir' el model de població dels propers vint anys.
Aquest serà el primer pla general o pla d'ordenació urbanística que té el municipi. Fins ara el planejament es regeix per unes normes subsidiàries del 1976 que van ser modificades l'any 1980. Per l'alcalde l'actual documentació és contradictòria perquè en determinades matèries és 'molt estricte' però en d'altres aspectes 'no defineixen molt bé cap on cal tirar'.
 
L'alcalde diu que la proposta que fan és d'un 'creixement sostenible' que els propers vint anys la població pugui tenir entre 500 i 600 habitants. Per Roura aquest creixement moderat ve marcat pel fet que 'no tenim els serveis' i la gent que va a viure el municipi busca un poble petit i és conscient que tenen 'Vic o Manlleu a tocar'. L'alcalde és prou clar en dir que 'no volem macro urbanitzacions'. (Marc Riera/ACN).

 

Arxivat a:
Municipis
Participació