1 de 10

Llei de barris a Torelló: ERC demana «reflexió i autocrítica» a PSC i CiU

per Osona.com, 16 de juliol de 2008 a les 11:14 |
Aquest article es va publicar originalment el 16 de juliol de 2008 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Ara, ERC reclama que, de cara a futures convocatòries, s’arribi a un consens entre tots els partits del consistori i es faci un pla real de participació ciutadana. Per aquest motiu, els republicans han sol•licitat una reunió amb l’equip de govern per fer-els-hi arribar les seves valoracions i la seva voluntat de col•laboració.
 
----
Comunicat de Premsa
ERC de Torelló
 
Esquerra demana reflexió, autocrítica i voluntat de consens en el Pla de Barris, a l'equip de govern
 
El Grup Municipal d'Esquerra de Torelló davant el fet que no s'ha atorgat el Pla de Barris a l'ajuntament de Torelló, demana als grups municipals que hi varen donar suport i, en especial, a l'equip de govern conformat per PSC i CiU que reflexionin.
 
Esquerra lamenta que Torelló que no s'hagi beneficiat de la convocatòria d'enguany del Pla de Barris. Ara bé, el Grup Municipal republicà té molt presents els motius del perquè de l'abstenció en l'aprovació de les propostes que va fer l'equip de govern pel Pla de Barris.
 
Llavors, Esquerra es va abstenir, amb la voluntat de no posar pals a les rodes, però va voler deixar explícit que les coses no s'havien fet bé. El portaveu independentista, Jordi Casals, va denunciar la manca d'una participació ciutadana real, que no s'havia buscat el consens amb tots els grups municipals i que s'havia fet amb precipitació, fet que portava a haver inclòs errors en la presentació del projecte.
 
Davant l'anunci de l'alcalde accidental, Lluís Bassas (CiU), que Torelló treballaria per la convocatòria de l'any que ve, Esquerra demana que:
 
- Es tingui en compte que ja aquest any era una convocatòria extraordinària i que no és segur que l'any que ve n'hi hagi una altra.

- S’avaluï on han estat els errors del treball fet i de la proposta presentada, feta clarament amb precipitació.

- Esquerra està disposada a treballar i fer les aportacions pertinents per enriquir la proposta que pugui presentar l'Ajuntament.

- Es busqui els consens i es treballi amb el temps suficient amb tots els grups municipals perquè sigui viable l'acord.

- La participació ciutadana que demana el Pla de Barris sigui real.

És per això que Esquerra Republicana de Catalunya demanarà reunir-se amb l'equip de govern per fer per arribar les valoracions pertinents i mostrar la voluntat de col.laborar, perquè, si l'any que ve hi ha una nova convocatòria de Pla de Barris, la proposta de Torelló reeixi.

 

Arxivat a:
Municipis
Participació