1 de 10

Els treballadors de Vitri de Torelló convoquen una vaga

per ACN, 8 de juliol de 2008 a les 18:26 |
Aquest article es va publicar originalment el 8 de juliol de 2008 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La reunió a Barcelona entre empresa i treballadors amb Inspecció de Treball de la Generalitat de Catalunya no es preveu que aporti elements nous que no s'hagin debatut ja en les últimes cinc trobades que han tingut les dues parts. El secretari general del Metall de Comissions Obreres (CCOO) d'Osona, Carles Brotons, ha afirmat aquest dimarts que l'empresa no ha volgut escoltar les propostes dels treballadors i que la seva última i única oferta ha estat tirar endavant amb l'expedient de regulació tot oferint només vint dies per any treballat. “Això és impensable”, ha dit Brotons que recorda que en el primer dels expedients, que es va aprovar fa uns dos anys i que va afectar uns 25 treballadors, l'oferta va ser de 38 dies per any treballat. Tampoc no hi ha hagut intenció d'impulsar un proposta de recol•leccions per als treballadors afectats.
 
Vitri és una empresa integrada al grup Vemsa i que es va fundar l'any 1857. Té centres de producció a Torelló i Eslovàquia, amb una plantilla d'uns 200 treballadors, aproximadament. Produeix casquets de bombetes i de florescents. Les oficines administratives de l'empresa estan ubicades a Barcelona. La vaga ha estat convocada pel comitè d'empresa que a dia d'avui està composat per cinc delegats de CCOO i quatre de la Unió General de Treballadors (UGT).

 

Arxivat a:
Economia
Participació