Tranquil·litat al Birranostrum de Vic, i més crítiques des de la PxC d'Anglada

per Osona.com, 7 de juliol de 2008 a les 07:35 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de juliol de 2008 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 
 
 
 
...................................................................................
 
COMUNICAT DE LA PxC SOBRE EL BIRRANOSTRUM 2008 DE VIC
 
Davant la celebració el pasta divendres del “Birranostrum” Plataforma per Catalunya vol denunciar:
 
1/ La passivitat de l’Ajuntament de Vic en permetre la celebració del “Birranostrum” convocat de manera anònima i sense haver demanat cap tipus de permís. D’aquesta manera l’Ajuntament ha permès una manifestació de burla i mofa de la fe cristiana. Els participants del “Birranostrum” es van burlar de la fe cristiana davant mateix de les esglésies del casc antic per les que anaven passant en el seu camí.
 
2/ Plataforma per Catalunya entén que l’obligació de l’Ajuntament de Vic és fer complir les ordenances i, per tant, el “Birranostrum” s’hauria d’haver prohibit.  
 
3/ Entenem que els organitzadors del “Birranostrum” se senten molt “valents” de burlar-se amb els seus cartells i les seves samarretes de la fe de crist. Però estem segurs que no faran el mateix davant les mesquites burlant-se de la fe de Mahoma.
 
4/ Veient la gravetat de la situació, és un escàndol que els mateixos responsables polítics de l’Ajuntament que han permès aquests fets després amb tota la cara s’atreveixin a seure als primers bancs de l’església en l’ofici Festa Major.
 
5/ I per acabar de demostrar la falta absoluta de vergonya, a més a més, el primer tinent d’alcalde Xavier Solà encara es va permetre el luxe de cantar el Salm, en la missa, com si aquí no hagués passat res.
 
6/ Plataforma per Catalunya entén que burlar-se de les creences religioses en la via pública (a par de ser de molt mal gust) contradiu les ordenances municipals i que l’Ajuntament hauria d’haver impedit la celebració d’aquest acte.  
 
PxC-Vic
Vic, 6 de juliol del 2008            

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Arxivat a:
Cultura i Mitjans
Participació