Medi Ambient atura les obres dels camins de la MAT en nou punts de quatre municipis

per Osona.com , 5 de juny de 2008 a les 16:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de juny de 2008 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 
Comunicat de Premsa
DEPARTAMENT DE MEDI AMBIENT  
 
Medi Ambient i Habitatge inclou a l'Avaluació d'Impacte Ambiental 9 camins d'accés a les torres de la línia elèctrica de 400 Kv del traçat Sentmenat-Vic-Bescanó
 
El Departament de Medi Ambient i Habitatge, a instàncies de l’Oficina Tècnica de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, ha decidit incloure 9 camins que serveixen per accedir a les torres d‘alta tensió al tràmit d’avaluació ambiental. En total sumen menys de mil metres i formen part del projecte “Camins d’accés a les torres de la línia a 400 Kv, tram Sentmenat-Vic-Bescanó”, avaluació ambiental del qual correspon al Departament de Medi Ambient i Habitatge. Cal recordar que per l’obertura d’aquests 9 camins aquest tràmit no és preceptiu, però s’ha acordat fer-ho per dotar les obres d’execució de les màximes garanties ambientals.
 
Red Eléctrica Española ha acceptat aplicar les recomanacions que se’n derivin d’aquesta Avaluació d’Impacte Ambiental, així com les mesures correctores o de restauració per a les actuacions d’obertura d’aquests camins.
 
Recordem que els tràmits ambientals d’avaluació sobre la ubicació de les torres, el traçat de la línia o el marcatge i desbrossada de la superfície de les plataformes ja compten amb la Declaració d’Impacte Ambiental del Ministerio de Medio Ambiente del 2004, que és qui fa el seu seguiment.

 

Arxivat a:
Societat
Participació