Medi Ambient atura les obres dels camins de la MAT en nou punts de quatre municipis

per Osona.com, 5 de juny de 2008 a les 16:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de juny de 2008 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 
Comunicat de Premsa
DEPARTAMENT DE MEDI AMBIENT  
 
Medi Ambient i Habitatge inclou a l'Avaluació d'Impacte Ambiental 9 camins d'accés a les torres de la línia elèctrica de 400 Kv del traçat Sentmenat-Vic-Bescanó
 
El Departament de Medi Ambient i Habitatge, a instàncies de l’Oficina Tècnica de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, ha decidit incloure 9 camins que serveixen per accedir a les torres d‘alta tensió al tràmit d’avaluació ambiental. En total sumen menys de mil metres i formen part del projecte “Camins d’accés a les torres de la línia a 400 Kv, tram Sentmenat-Vic-Bescanó”, avaluació ambiental del qual correspon al Departament de Medi Ambient i Habitatge. Cal recordar que per l’obertura d’aquests 9 camins aquest tràmit no és preceptiu, però s’ha acordat fer-ho per dotar les obres d’execució de les màximes garanties ambientals.
 
Red Eléctrica Española ha acceptat aplicar les recomanacions que se’n derivin d’aquesta Avaluació d’Impacte Ambiental, així com les mesures correctores o de restauració per a les actuacions d’obertura d’aquests camins.
 
Recordem que els tràmits ambientals d’avaluació sobre la ubicació de les torres, el traçat de la línia o el marcatge i desbrossada de la superfície de les plataformes ja compten amb la Declaració d’Impacte Ambiental del Ministerio de Medio Ambiente del 2004, que és qui fa el seu seguiment.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Arxivat a:
Societat
Participació