1 de 10

Miquel Arisa ofereix Centelles per liderar el projecte de l’aeroport a l’Alt Congost

per Osona.com, 12 de maig de 2008 a les 22:02 |
Aquest article es va publicar originalment el 12 de maig de 2008 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 
Jets privats i avions petits Els grans empresaris d'Osona volen que la comarca aculli l'aeroport previst per la Generalitat a les comarques interiors de Catalunya destinat a jets privats i avions petits. Un dels municipis que s’havia especulat que tenia la pretensió d’acollir-lo havia estat Centelles.
Ara, l’alcalde de la població, Miquel Arisa (PSC), ha posat les cartes sobre la taula i ha publicat un article al web municipal on argumenta que, tot i que el poble no necessita l’aeroport, sí que té la capacitat de liderar un projecte d’aquestes característiques. L’aeroport, com el mateix alcalde reconeix, s’hauria d’ubicar en un municipi de l’Alt Congost, ja que Centelles ha quedat descartat perquè no compleix els requisits necessaris.
Un valor afegit a l’economia local “El projecte ha de revertir en positiu en el municipi i en el territori perquè, paral•lelament a les necessitats pròpies d’un aeroport, es necessita complementar-se d’altres serveis com una escola de vol, una escola de mecànics i tallers adequats per al manteniment dels avions que, no només generen ocupació, sinó que són un element important per contribuir a continuar diversificant la nostra activitat industrial i generar valor afegit al poble”, diu Arisa a l’article. El tema ha donat peu a uns animats debats al Fòrum d’osona.com.

 

Arxivat a:
Municipis
Participació