1 de 10

La CUP de Vic es desvincula de les pintades a la catedral i recrimina la reacció de Solà

per Osona.com, 8 d'abril de 2008 a les 11:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'abril de 2008 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

COMUNICAT DE LA CANDIDATURA D'UNITAT POPULAR DE VIC AMB RELACIÓ A LES PINTADES APAREGUDES A LA CATEDRAL I ALTRES EDIFICIS D'INTERÈS DE VIC
 
La Candidatura d'Unitat Popular (CUP-Vic) vol manifestar el seu malestar amb relació a les pintades aparegudes fa pocs dies a la catedral i la casa Masferrer de Vic, i amb tot el que se n'ha derivat.
 
En primer lloc, volem deixar clar que tots i cada un dels membres de la nostra organització sentim el mateix amor i respecte pel nostre patrimoni que qualsevol altre vigatà, i que provocar-hi qualsevol mena de desperfecte no entra dins la nostra manera de fer. La CUP de Vic té les seves pròpies vies de comunicació, com són la pàgina web i el butlletí que surt periòdicament, així com els comunicats que enviem a premsa sempre que ho creiem oportú.
 
En segon lloc, declarem que no tenim cap mena de vinculació o influència política amb les organitzacions a nom de les quals van signades les pintades.
 
També volem expressar el nostre enuig envers els membres de l'equip de govern que en el ple d'aquest matí a l'ajuntament s'han basat en informació no contrastada per atribuir-nos directament la responsabilitat d'aquest acte de vandalisme, no sense la nota d'escarni que els
caracteritza cada vegada que s'han de dirigir als nostres regidors en un ple de l'ajuntament.
 
És per tot això que ens dirigim a tota la ciutat i la resta de la comarca per desmentir aquest rumor tan desafortunat, i ens sumem a les mostres d'indignació de tots els ciutadans.

 

Arxivat a:
Societat
Participació