ERC denuncia la «supèrbia» de CiU en la utilització dels espais electorals

per Osona.com, 22 de febrer de 2008 a les 17:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de febrer de 2008 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

NOTA DE PREMSA
ERC D'OSONA
CiU desafia la Junta Electoral de Vic
 
En la resolució de 15 de febrer de la Junta Electoral de Vic (JEZ), s'assignava els espais de propaganda electoral prèviament proposats per els diferents partits polítics.
 
Dels cinc espais proposats per Esquerra a la JEZ, aquesta n'hi assigna quatre, Plaça del Mil•lenari, Eix 11 de setembre i c/ Mossèn Josep Godiol tots ells de la ciutat de Vic i a Torelló s'accepta la proposta d'Esquerra per a la col•locació de propaganda electoral al Carrer Manlleu.
 
En data 14 de febrer, CiU ocupa l'espai electoral assignat a Esquerra a Torelló, contravenint així la resolució de la JEZ de 15 de febrer. Tot i l'advertiment d'Esquerra, a CiU, la federació nacionalista va tirar pel dret, dies després Esquerra entra un recurs denunciant aquesta situació a la Junta Electoral de Zona.
 
El coordinador de la campanya d'Esquerra Osona, Lluís Argemí ha denunciat que "CiU a actuat a Vic amb el mateixa prepotència que a Torelló", ja que dels espais reservats a ERC, en cap d'ells s'ha respectat la resolució dictada per la JEZ i favorable als drets dels independentistes.
 
En data de 22 de febrer Esquerra, ha tornat a presentar un altre recurs.
 
Des de la federació comarcal d'Esquerra Republicana de Catalunya, no entenem l'actuació de supèrbia de CiU tant a Torelló com a la ciutat de Vic. En unes eleccions tant importants per el nostre país,  actuacions com aquestes per part de CiU, no ajuden al bon clima polític.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Arxivat a:
Política
Participació