Torelló convoca un acte participatiu per a l’elaboració del projecte de la Llei de Barris

per Osona.com , 3 de març de 2009 a les 08:57 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de març de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 
La idea és que tots els ciutadans de Torelló puguin dir la seva i puguin intervenir en un projecte crucial pel futur de la població. Per això, s’ha fet una convocatòria general, a través de diferents mitjans de difusió (web municipal, Ràdio Ona, Setmanari Torelló, cartells i cartes individualitzades), però especialment a les entitats que tenen la seu o fan activitats al casc antic, als botiguers i als veïns de l’àmbit.
 
En aquest sentit, la intenció és que els torellonencs i torellonenques ajudin a identificar tant les problemàtiques com els reptes futurs del barri als tècnics i responsables del Projecte. L’opinió i el punt de vista de cada veí resulta clau per establir els objectius del Projecte i més endavant, el còmput d’actuacions que seran incloses en el mateix i que faran possible l’execució d’aquests objectius.
 
Després de la sessió del 8 de març, se’n celebrarà una segona per tal de concretar més les estratègies a seguir de cara a presentar un projecte el màxim d’ajustat a les necessitats i la realitat de Torelló.

 

Arxivat a:
Municipis
Participació