1 de 10
Josep Sort - Articles d'opinió

Barcelona (1964). Doctor en Ciència Política i de l'Administració i llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia i en Història Contemporània. Professor de la Universitat Ramon Llull, a la Facultat de Comunicació. Autor de diversos llibres i articles sobre el nacionalisme espanyol i canadenc i els independentismes català i quebequès. També estudio l'impacte dels New Media en l'activisme polític i la globalització. Vaig ser director del Catalunya Campus i he col·laborat en diversos mitjans de comunicació. He participat en programes europeus de recerca, i investigat a Londres, Montreal i Toronto. No concebo la teoria sense la pràctica.

20/01/2017
«Cridem, doncs, que cap associat o associada del PDECat demani una excepció en el règim d'incompatibilitats»
10/10/2016
«No és la primera, ni la segona vegada que molts no comprenen que han guanyat, i continuen amb l'ofuscament de la desobediència, cosa que demostra el seu estat greu de dependència mental d'Espanya»
12/09/2016
«No s'acceptaran dubtes ni vacil·lacions. Ni petaments de dents ni tremolors de cames. Els propers 6 o 9 mesos han de ser definitius»
27/06/2016
«Resulta veritablement patètic els discursos espanyolistes dels comuns que es pensen que han guanyat no se què»
30/05/2016
«Última operació psicològica dels espanyols per combatre l’independentisme català»
01/05/2016
«Llegir que no ens cal un exèrcit, a la Catalunya independent, perquè ens preparem per viure en pau, com s'ha escrit recentment, en un mitjà digital, és primer de tot, d'una terrible ignorància»
04/04/2016
«Em refereixo a què per primera vegada en la història un poble, Catalunya, va derrotar democràticament, en un procés electoral, Espanya»
29/02/2016
«Hem de reflexionar molt seriosament i oferir un model de defensa nacional capdavanter que sigui exemple de la seva plena identificació i encaix amb la societat catalana»
25/01/2016
«Els parlamentaris independentistes, els 72 que n'hi ha, pel cap baix, i fins i tot gosaria dir que n'hi ha algun o alguna més, tenen a la punta dels seus dits declarar la independència de Catalunya de forma unilateral»
14/12/2015
«La CUP està immersa en una cursa per esdevenir el referent de l'esquerra no socialdemòcrata, en competència directa amb opcions que obvien la revolució democràtica catalana»
Pàgina 1 de 5