Teresa Casals - Articles d'opinió

Mestra, llicenciada en Filologia Catalana (UB) i postgrau en Formació del Professorat (UB). Ha participat com a formadora i coordinadora en els Programes de Formació de  Mestres de Primària i Secundària; ha coordinat els Serveis Lingüístics Universitaris i ha participat en Programes de Formació en Llengua Catalana amb la distinció i  el suport de la Unió Europea. Activista per la Llengua.

03/10/2016
«Les discussions, els punts de vista, les estratègies s'han de discutir, valorar i aplicar. Els ciutadans les entendrem més o menys, però el que ens preocupa, el que ens desanima és el doble missatge»
05/09/2016
«Diguin que s'inventen aquesta utopia per veure si aconsegueixen reduir les hores de català a les escoles de Catalunya»
20/06/2016
«A les properes eleccions espanyoles hem de tenir clar que com més reforçats en surtin els partits que porten la independència en el seu programa com a primer punt menys difícil serà el camí que ens espera»
22/05/2016
«És tanta la seva arrogància, tenen tan arrelada la visió casernària de l'estat i el sentit de propietat del territori que no s'adonen de la seva capacitat de fer el ridícul»
11/04/2016
«Com a exemple de les interpretacions malèvoles que s'han fet del document cito l'aparició del diputat Franco Rabell al Parlament de Catalunya. Ens va titllar de nazis»
14/03/2016
«En aquests dos mesos en els quals a l'Estat es decideix si finalment es pot formar govern o s'ha d'anar a noves eleccions, nosaltres aprofitem per omplir de contingut aquest segon acte que ens ha tocat viure»
08/02/2016
«L'opinió de dos milions de catalans els importa un rave, el seu sentit de la democràcia és francament molt deficient. No ens volen, però no ens deixen anar»
04/01/2016
«S'han passat tres mesos erosionant la figura del president de la Generalitat i amb ell han desprestigiat la institució»
07/12/2015
«Els responsables del govern de Madrid riuen quan surten a la televisió a anunciar que ens castiguen perquè ens resistim a deixar de ser com són. I nosaltres què podem fer?»
26/10/2015
L«'ombra de la sospita permanent que cau sobre el president Mas es fa realment difícil d'entendre i la gent normal, la bona gent no ho entén i la paciència té un límit»
Pàgina 1 de 5