Elena Crespi - Articles d'opinió

Vaig néixer a Vic l’any 1981, tot i que sóc pescallunes, ja que sempre he viscut a Torelló. Sóc llicenciada en Psicologia per la UB i mentre estudiava la carrera em van interessar tots aquells temes que estiguessin relacionats amb la salut sexual, el món de la parella i les relacions interpersonals. Precisament per això vaig estudiar el Màster de Teràpia sexual i de parella de la UB, el Postgrau en Salut sexual de la UdL i llavors vaig seguir la meva formació amb el Postgrau de teràpia de parella, el Postgrau de teràpia breu estratègica i el Postgrau de psicoteràpia integradora de la UdG.
L’objectiu de la meva professió: no serà la primera ni l’última vegada que ho dic, em vaig decantar per treballar dins del món de la sexualitat i la parella perquè sovint són temes que ens aporten més patiment i malestar que benestar i plaer. Per tant, si puc posar un granet de sorra per fer que algú visqui la seva sexualitat i la seva relació de parella amb més felicitat... em donaré per satisfeta.

www.elenacrespi.com

14/05/2018
«Un ‘sí’ a una relació sexual ha de donar-se entre dues o més persones amb els mateixos drets i deures»
18/10/2017
«És més senzill tenir un orgasme quan s'està amb un mateix que no pas quan hi ha una altra persona amb tu»
21/06/2017
«Us proposo un joc per alimentar una mica les papallones que potser algun dia vam tenir a l’estómac»
28/04/2017
«La parella monogàmica té futur o realment hem intentat que tothom passi per aquest sedàs?»
27/02/2017
«Les botigues eròtiques han fet un gir i s'han acostat al públic en general. Les joguines són molt més que articles per a quatre persones atrevides»
13/01/2017
«Els programes infantils, els dibuixos, els contes, haurien d'apostar per la igualtat d'oportunitats i pel respecte envers els dos gèneres»
26/10/2016
«Aquests dies he estat fent recerca per internet per trobar pornografia que no fos només per a homes, sinó que quadrés més amb el que moltes dones em diuen a consulta que voldrien trobar per internet»
28/07/2016
«Una cosa és sentir atracció i l'altra és decidir què es fa amb aquesta atracció»
30/05/2016
«Són molts els homes que senten que al llit no tenen a una companya, sinó que tenen a un ésser inanimat que es deixa fer però que no intervé de manera activa ni juganera»
11/04/2016
«”Em fa sentir com si fos només un forat”, diu una dona que té un home que s’ha quedat a la prehistòria sexual»
Pàgina 1 de 6