Vicent Sanchis - Articles d'opinió

Nascut a València el 1961 fa quasi quatre dècades que es dedica al periodisme. Ha estat director de les revistes El Temps i Setze i dels diaris El Observador i Avui, aquest darrer durant dotze anys. Ara fa classes de periodisme a Blanquerna i col·labora en diversos mitjans com a articulista i contertulià. Ha fet també televisió quan l'han deixat –referència explícita a Sandro Rosell- i ha guanyat els premis d'assaig Joan Fuster i Carles Rahola. Aspira a viure una miqueta més per guanyar-ne algun altre...

29/01/2017
«Les declaracions del jutge Santiago Vidal han donat peu a la Fiscalia perquè comenci a investigar allà on hauria d'haver acabat investigant si el Parlament i el Govern mantenen la intenció de convocar un referèndum»
22/01/2017
«El temps dirà per quina de les dues opcions es decantaran Govern i Parlament. En tot cas, la reacció institucional i la popular al carrer hauran de coordinar-se per resultar efectives»
15/01/2017
«L'equip d'Ada Colau ja pot explicar els fets com menys li cogui i més l'interessi, però el que compta per al món inversor és la versió de la víctima. A partir d'ara les grans empreses del sector turístic del món ja saben que Barcelona és una plaça hostil»
08/01/2017
«La integritat territorial de l’Estat depèn també i en darrer terme de l’exèrcit, si qui la desborda democràticament és una institució 'interna', com ara el Parlament de Catalunya?»
01/01/2017
«Si el govern i la majoria del Parlament no s’arronsen, convoquen el referèndum i intenten portar-lo a la pràctica, fins a on estarà disposat a arribar Mariano Rajoy?»
25/12/2016
«Els arguments de l’alcaldessa de Barcelona són idèntics als que sovint ha adduït el PP»
18/12/2016
«Si falla la societat, fallaran els funcionaris. Si la societat no falla, tampoc fallaran ells. És una regla que pot despertar dubtes i recels. Però és l’única regla segura»
11/12/2016
«Si realment hi hagués un interès real de "dialogar", tant en el cas del PP com en el del PSOE, el govern espanyol i el principal partit de l'oposició haurien redactat una contraproposta concreta a les observacions de Mas i Puigdemont»
04/12/2016
«Sigui com sigui, hi ha una part de la societat considerada espanyola que mira cap a Catalunya amb esperança. La manifestació d’ahir a Sevilla n’és una petita mostra»
27/11/2016
«La majoria dels catalans que van prendre com a bandera la revolució cubana contra la dictadura i el món aspre saben ara que allò ha estat un immens error»
Pàgina 1 de 31