Sonia Andolz - Articles d'opinió

És politòloga especialitzada en Conflictes, Seguretat i Defensa. Després de treballar en cooperació al desenvolupament i emergències humanitàries a l'Àfrica Occidental, els Balcans o l'Orient Proper, centra la seva activitat investigadora en la gestió de conflictes i crisis securitàries amb especial focus regional a la Mediterrània. És professora associada de la UB i la URL, i observadora electoral internacional per l'OSCE. Des de l'octubre de 2017, col·labora com a analista a diversos mitjans de comunicació. A Twitter: @SoniaAndolz.

06/11/2019
«La ciutadania busca referents que tinguin un rumb clar i una forma d'actuar previsible. I ni Torra ni Sánchez semblen donar el perfil»
23/10/2019
«Caldrà investigar totes les imatges i que hi hagi decisions clares i estrictes al respecte. La ciutadania no ha de deixar passar cap actuació policial errònia»
16/10/2019
Si l'independentisme s'organitza en mobilitzacions sostingudes de desobediència pacífica, els costos són alts, a curt i mig termini, però a l'objectiu s'hi arriba més ferm i cohesionat
15/10/2019
«És hora de reclamar-los tots, no deixar-ne ni un, mentre se segueix amb l’estratègia política que es vulgui»
08/10/2019
«Les classes polítiques farien bé de no oblidar que hi ha una dimensió de la seguretat que tenen descuidada: la política»
24/09/2019
«Les actuacions policials de dilluns, en cas de verificar-se les imatges, són totalment aberrants i desproporcionades»
Pàgina 1 de 1