Oriol Berenguer - Articles d'opinió

Oriol Berenguer (Lleida, 1978). Advocat, i actualment coordinant la Fundació Banc dels Aliments Comarques de Lleida. Membre de junta a Òmnium Lleida. A Twitter @oriolberenguer

14/11/2022
«Calia urgentment una actualització de la llei penal espanyola que derogués tot el capítol relacionat amb la sedició»
10/01/2022
"Si alguna qüestió contemporània trauria el son a John Rawls serien els alts nivells de pobresa, i específicament alimentària, que registra la nostra societat. En l’actualitat ens movem en percentatges que superen del 10% de pobresa severa"
19/11/2021
“Els nivells d’inseguretat alimentària que s’estan registrant a casa nostra en temps de pandèmia, la incertesa sobre la recuperació econòmica i l’esgotament pressupostari de les administracions fan que aquest Gran Recapte sigui el més important i necessari des dels seus inicis“
03/02/2021
«Cal fomentar una cultura de revalorització dels aliments, de tornar a apreciar els aliments, a estimar-los, perquè esdevinguin quelcom més que un producte de consum superflu, reemplaçable, desaprofitable»
10/12/2020
«El context actual de precariat alimentària que ha lliscat cap a l'emergència en la irrupció pandèmica ens obliga a replantejar els marcs reguladors»
14/11/2018
«La veritat oficial de la Fiscalia és una vulneració del dret fonamental a la informació veraç que confirma la paradoxa pròpia d'un estat autoritari: conculcar l'estat de dret per tal de fer complir la llei»
Pàgina 1 de 1