Oriol de Balanzó - Articles d'opinió

Oriol de Balanzó, guionista llicenciat en comunicació audiovisual. És sotsdirector de la Competència de RAC1. És activista en pro de la República catalana i està sempre En Peu de Pau. Ha treballat de divulgador cultural, productor musical, venent llibres, de cambrer (qui no?), va ser cap de producció de la sala la Paloma i ha venut roba en una botiga de París (sent daltònic). El podeu seguir a Twitter a @orioldebalanzo.

14/10/2019
«La sensació continua intacta: el poble de Catalunya vol deixar de parlar d'independència i l'única manera de fer-ho és votant-la»
13/10/2019
«Els independentistes s'han imposat batre tant rècords que ara podria semblar poc no batre el de la injustícia en una sentència»
29/09/2019
«Aquests joves saben que caldrà lluitar per cada centímetre de llibertat. Fins que tinguin els cabells blancs»
18/09/2019
«Europe is watching us, but not for the reasons that we would have liked to believe. They are watching sidelong to grasp whether it is possible to apply a random, selective, and bland-appearing repression without the population reacting energetically»
15/09/2019
«Europa ens mira, però no pels motius que havíem volgut creure. Ens mira de reüll per copsar si es pot aplicar una repressió aleatòria, selectiva i d’aparença tova sense que la població reaccioni enèrgicament»
01/09/2019
«La unitat només s’aconsegueix durant un període de temps curt quan hi ha un objectiu concret i consensuat. Exemple evident, el referèndum de l’1 d’octubre»
18/08/2019
«Les xarxes fan emergir certs trets de caràcter però també et permeten ser un altre personatge que no és el teu quotidià»
04/08/2019
«No m'agrada gaire parlar de què vol fer l'Estat perquè és perdre temps que hauríem de dedicar a què volen fer els catalans per resoldre la qüestió de l'autodeterminació»
21/07/2019
«La por és transversal, entenedora i immediata i serà la matèria política que treballaran els estaments de poder en els propers mesos. Torna el... "Problemes? La policia és la solució"»
07/07/2019
«Si voleu que sigui responsable, ho vull ser amb totes les conseqüències. Em vull poder equivocar, vull poder-ho canviar tot»
Pàgina 1 de 5