Junts fem més Nació     FES-TE SUBSCRIPTOR
Ferran Casas - Articles d'opinió

Subdirector de NacióDigital.

Ha treballat a Barcelona i Madrid i per als diaris Avui, Público i Ara i col·labora en mitjans audiovisuals. Coautor dels llibres Començar de nou i I tot això com es paga? A Twitter: @Ferrancm.

06/12/2018
«Una Espanya que no vol ser canviada. Amb una monarquia quasi intocable com a factor d'estabilitat i amb un estat que descentralitza la gestió però no el poder polític real. Aquesta és l'oferta, si més no, a curt i a mig termini»
30/11/2018
«Una sacsejada potser donarà pas a una dreta refundada, moderna i que no aspiri a resoldre els conflictes des de la pulsió autoritària»
16/11/2018
«La solució pot ser tan flexible com vulguem però mai es pot basar en què el bloc majoritari renegui d'un projecte que mai ha tingut por de les urnes ni ha estat violent»
09/11/2018
«Seria un error imperdonable que l'independentisme abordés els grans problemes que té la ciutat amb frivolitat i amb un frontisme que l'allunyés dels consensos amplis per fer efectives les propostes»
02/11/2018
«És necessari l'acord intern i aixecar una onada internacional que alimenti un procés que, amb raó, l'independentisme continua volent pacífic i inclusiu»
26/10/2018
«Quan afluixi la pugna del PP i Cs per barrar el pas a Vox les coses es recompondran, Sánchez deixarà de tenir tot el centre i haurà de fer política pensant en quins són els seus aliats naturals»
19/10/2018
«En el mentrestant, el procés necessita endreça. No es pot fer sense eines, no es pot fer sense ideologies ni programes, no es pot fer sense partits»
12/10/2018
«Sánchez i Iglesias no haurien de ser aliens al dilema que tenalla ERC i el PDECat. Si volen trencar l'hegemonia cultural de la dreta i solucions haurien de córrer algun risc»
05/10/2018
«L'independentisme ha d'incorporar les lliçons d’octubre sobre els límits amb els quals conviu. Cal seure i posar-hi sinceritat, realisme i generositat a parts iguals»
28/09/2018
«Seria irresponsable no admetre, ja sigui per confort polític o per l’emotivitat, que el referèndum va tenir mancances per ser vinculant»
Pàgina 1 de 12