Autor/a
Mireia Boya Busquet

Mireia Boya Busquet

Ambientològa. Directora general de Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental. Exdiputada de la CUP al Parlament de Catalunya.

29/03/2018

Dones

«Per elles, per les seves renúncies, pel seu exemple, per estar en primera línia, per les seves victòries i derrotes, que són les de totes... parlem més d'aquestes dones»

09/01/2018

No n'hi ha prou amb llaços grocs

«No es pot restituir al complet els integrants del Parlament o del Govern legítims, però si que es poden restituir les institucions i el mandat»

03/12/2017

Diguem-li empoderament republicà

«Ens han imposat il·legítimament unes eleccions que guanyarem per continuar on ho vam deixar. Anar-hi, anar-hi i anar-hi. Així entenem la vida»

14/07/2016

La dignitat es diu Sixena

«El problema aquí és que, un cop més, molts criden i ningú desobeeix. Si es tracta d’un que té por, col·lectivitzem la valentia, ens hi va la identitat com a poble, i sobretot ens hi va la digitat»

11/06/2016

Seguim

«Rellegiu la declaració del 9 de novembre que tots vam signar i convertim-la en el full de ruta que ja hauria d’haver estat. Si del desencontre en podia sortir alguna cosa bona és justament això, refermar l’acord en base a un full de ruta compartit»

27/05/2016

No puc –ni vull– oblidar

«Retirar el monument franquista de Tortosa és sobretot un acte d’amor. És el procés de pau que no vam fer quan tocava»

10/04/2016

L'altra: l'occità minoritzat

«A Catalunya, la llengua minoritzada és el català. A l’Aran, la minorització de l’occità és en relació al castellà, però també al català»

El més llegit