Autor/a
Trina Milan

Trina Milan

Antropòloga a la xarxa. Observant la realitat, virtual o no, des del filtre d'internet. Gestiono equips, a la recerca de la innovació; investigo videojocs, escric a Twitter, penjo fotos a Instagram, faig classes virtuals i no virtuals. M'agrada perdre'm pel món, i llegeixo pantalles per veure cinema, novel·les i música.

22/08/2017

Terror individual

«No és una guerra de civilitzacions, no és una guerra de religions, és una nova modalitat de control de les persones per reprimir les llibertats aconseguides»

25/07/2017

Fer un Shakira

«Normalment es refereixen a dones, i no són objecte de noticia per la seva feina, per com gestionen els seus diners o com creen noves idees»

27/06/2017

A la recerca de l'urna perduda

«Cal prendre decisions que siguin coherents amb allò que es predica, i fer que les persones votin pel mitjà que sigui, validat, i a disposició de tots»

30/05/2017

Un partit per al líder

«Són polítics nadius d'Internet, construeixen el missatge quasi de forma única a la xarxa, i són persones que lideren malgrat els seus propis partits»

02/05/2017

Postveritat

«Primeres potències del món en mans de personatges que menteixen descaradament i no pensen deixar de fer-ho és la demostració de la degradació de la política i la democràcia»

18/04/2017

Decidim digitalment

«Què manca perquè ens atrevim a fer una aplicació per votar en unes eleccions? Voluntat política»

04/04/2017

Netflix, el grafè de la cultura

«Ara, per primera vegada a la història, que sapiguem, s'està creant cultura per a tot el món de forma global i s'està produint en diverses llengües alhora»

07/03/2017

Dona

«Com pot ser que la majoria dels habitants del planeta, tinguem la situació menys afavorida, i siguem, a totes les cultures, qui portem les de perdre?»

07/02/2017

Revolució, quina revolució?

«Llegint les declaracions del judici del 9-N la revolució està molt, molt lluny. Perquè la independència no és qualsevol cosa, és una revolució»

24/01/2017

El bar

«Amb la declaració de Catalunya a Brussel·les, estem donant una possibilitat de refer el somni europeu. I per això, és més vàlida avui que ahir, tot l'esforç dels qui estan a la darrera d'aquesta demanda de referèndum»

10/01/2017

Educació, la clau d'un país

«Perquè no hi ha prou amb destinar alguns calerons a “l’atenció a la diversitat”, al suport als necessitats. Aquesta és una política de caritat, mal entesa. El sistema educatiu d’un país de progrés no necessita caritat»

27/12/2016

Injustícia

«Ens hem de preguntar si un sistema judicial i uns cossos de seguretat que estan per protegir-nos, poden fer, en nom d’aquestes lleis, accions que van contra les persones que diuen protegir»

13/12/2016

Google a Cuba

«En canvi no es permetrà l’accés als continguts que no siguin de Google, per la qual cosa, Cuba segueix reservant-se el control de l’accés a la xarxa de forma universal»

29/11/2016

La revolució

«A Espanya, i a Catalunya, només fa 40 anys que les hem deixat endarrere oficialment, tot i que està clar que les conseqüències de corrupció política sistèmica són encara una mostra de dictadura»

15/11/2016

La bruixa

«S’ha escrit molt sobre la victòria de Trump a les darreres eleccions americanes, però s’ha esbandit la derrota de Clinton amb un escadusser: no era bona candidata»

El més llegit