Autor/a
Jose Rodríguez «Trinitro»

Jose Rodríguez «Trinitro»

Diputat d'ERC al Parlament. Llicenciat en Física per la UAB, DEA en Sociologia i màster en Societat de la Informació per la UOC. Exmilitant del PSC, treballador de la UGT de Catalunya.

11/03/2018

​El Parlament dels tripijocs

«Alguns vam anar a unes eleccions el 21-D amb certes ficcions programàtiques. Ni es pot restaurar el "Govern legítim" ni es pot implementar la República»

02/01/2018

​O serem metropolitans o no serem

«L'independentisme hauria patit un endarreriment brutal en cas de perdre les eleccions. Vull que siguem conscients que el nou vot metropolità ens ha salvat»

26/11/2017

La confiança trinxada

«Hem portat al límit la bona fe dels independentistes i encara els demanem més»

08/10/2017

Cínics

«És d'un gran cinisme que es vulgui blanquejar un règim polític que encara té trets franquistes, que pateix una manca de divisió de poders, que fa joc brut i viola drets fonamentals»

10/07/2017

Els volem purs i sense matisos

«El que no entenc, no comprenc i crec contraproduent és que anem amb exigències a qui sí que s'ha mullat parcialment al nostre costat»

12/06/2017

Caça de bruixes «indepe»

«Sense voler, una part dels activistes independentistes estan fent antipàtic i hostil el moviment independentista»

15/05/2017

La falsa neutralitat del PSC

«El PSC ha decidit ser falsament neutral des de fa un temps. També entre els demòcrates i els feixistes»

17/04/2017

Millor no discutir amb «indecisos»

«El debat és entre l'Espanya real, actual i la seva possibilitat real de canviar i el projecte que plantegem els independentistes»

20/02/2017

L'acord imaginari d'«El País»

«L'objectiu no és fer notícies, sinó construir un relat: que hi ha un acord possible i que segurament és culpa dels independentistes que es trenqui a darrera hora»

23/01/2017

Independentistes que no troben res bé

«Divideixen el món entre desinformats, fatxes unionistes i independentistes. Si no ets independentista és només perquè ets mala persona (fatxa) o perquè no tens o informació o coneixement»

09/01/2017

Jo també vull un referèndum pactat

«Jo com els comuns també vull un referèndum pactat per sobre d'un d'unilateral, la diferència, és que jo ja m'he fet gran i he deixat de creure en contes de fades i éssers mitològics»

26/12/2016

La tragèdia dels comuns i el referèndum

«La veritable líder dels comuns és Colau, i aquesta només es mulla en l'últim moment, i a l'hora de la veritat, sempre s'ha mullat just al costat dels independentistes»

12/12/2016

Venim a dialogar

«Venim a dialogar per negar-vos, amenaçar-vos, posar la por al cos, perquè sapigueu que si no obeïu i us rendiu això tindrà conseqüències»

El més llegit