Autor/a
Antoni Garrell

Antoni Garrell

Enginyer industrial i fundador del Cercle per al Coneixement

Enginyer industrial, especialista en gestió de la innovació i en economia del coneixement. Fundador del Cercle per al Coneixement i impulsor de la Fundació Indicis. Des de 1998 soc director general de la Fundació per l'ESDi, exvicepresident de la Fundació per la Industria.

25/05/2019

​26 de maig: vot sí o sí

«Ens movem entre dues actituds, les que caracteritzen els que ignoren els problemes, o la d’aquells que els afronten amb valentia ajudant a la seva solució»

14/03/2019

​Premsa i canvi climàtic

«És imprescindible la determinació dels equips directius i dels periodistes que configuren els mitjans, objectiva però radicalment compromesa»

26/01/2019

​Democràcia plena i diàleg

«Ajudaria enormement possibilitar que els membres de l'anterior Govern, diputats i líders d'organitzacions civils catalanes a presó, pendents de judici, poguessin afrontar-lo en llibertat»

29/12/2018

​Pressupostos i rigor democràtic

«Hauríem d’exigir menys electoralisme i més rigor democràtic assegurant els drets socials i polítics i disminuint la desigualtat»

19/12/2018

Internet, sostenibilitat i territori

«Requerim un model de desenvolupament altament competitiu, difús al llarg del territori, inclusiu i adaptatiu, un model que hauria d’esdevenir quelcom prioritària alineat amb l'agenda 2030»

23/08/2016

Vacances, atur, precarietat i polítics irresponsables

«Amb aquest escenari complex, que obligaria a pactar i dialogar per formar govern i evitar el risc d’un agreujament de la situació, alguns polítics es caracteritzen per la manca de l’ètica de la responsabilitat»

30/11/2015

Ens hi va el futur

Cal dir que l’actual situació sols es capgirarà amb plenitud quan s’impulsi un canvi estructural, on la clau no és sols crear ocupació, sinó facilitar la creació d’empreses.

25/09/2015

Ara sí. Cal anar a votar.

Votar el diumenge és un dret, però també una obligació indefugible per a tots, sigui quin sigui la intensió del vot, no és sols el nostre futur del que parlem, també dels nostres fills i dels fills dels fills.

22/06/2015

CiU: un trencament anunciat

Hi ha massa coses en joc, perquè protagonismes o interessos individuals, dibuixen més corbes i complicacions al ja prou complex camí emprès.

El més llegit