Pep Martí i Vallverdú - Articles d'opinió

Periodista i llicenciat en Història Contemporània (UAB). Redactor de Política a NacióDigital. Sóc autor de dues biografies: una d’Antonio Maura (Ediciones B) i una de Josep Tarradellas (Fundació Irla). M’agrada implicar-me en el nostre teixit associatiu. Sóc membre de les juntes directives d’Amics de la Unesco de Barcelona i de l’Ateneu Barcelonès. Ubicat en l’esquerra però crec que molt poc progre. A Twitter: @PepMartiVall.

13/10/2020
«Ens haurem d'acostumar a conviure amb la Covid de manera sostenible durant un temps, una etapa en què els responsables governamentals -aquí i arreu- aniran fent equilibris»
06/10/2020
«Felip VI i Sánchez compartiran una fotografia estranya, gairebé clandestina, que per una majoria clara de la societat catalana ja no simbolitza res de propi»
29/09/2020
«Dels esdeveniments d'aquests dies ja sabem una cosa més: serà impossible un canvi democràtic de fons a l'Estat -i això inclou qualsevol modificació de l'estructura territorial- sense una renovació profunda del poder judicial»
23/09/2020
«La pandèmia està mostrant totes les esquerdes de l'edifici institucional de l'Estat i ara li ha tocat el torn a la fiscalia del Suprem»
16/09/2020
«Entre sessió i sessió, el president al Suprem per una pancarta, només dos dies després de l'aprovació d'una llei de memòria que ve amb pretensions ambicioses»
08/09/2020
«Catalunya podria tenir tres presidents després del 17 de setembre: un a l'exili, un de simbòlic inhabilitat pel Suprem i un exercint el càrrec en funcions»
02/09/2020
«Si de debò es pretén liderar batalles amb intel·ligència, fora bo començar evitant l'atracció mòrbida pel xoc amb els propers»
26/08/2020
«Els governants espanyols han gestionat la crisi amb un ull mirant a les enquestes i l'altre a Brussel·les»
20/08/2020
«Les urgències de l'inici del curs no han de fer oblidar la necessitat d'afrontar la situació dels alumnes més fràgils, els que més han patit els mesos de confinament»
21/07/2020
«La UE, sota l'autoritat dels estats, ha establert unes regles del joc a les quals s'hauran de sotmetre tots els actors, amb Espanya en primer lloc»
Pàgina 1 de 9